Srdcařské okénko s Díky, že můžem v Rock Café

20.5.2021, 16:00 – 20:00

Díky, že můžem přeci jen zavítají do našeho Srdcařského okénka – těšit se na ně můžete ve čtvrtek 20. května! 

Už ve čtvrtek se pípy chopí naši kamarádi z Díky, že můžem, se kterými už několik let připravujeme oslavy 17. listopadu, které určitě znáte jako Korzo Národní!  Výtěžek tentokrát poputuje na podporu Breakfaststory. Ti skrze jídlo pomáhají lidem v náročných životních situacích – ať už lidem bez domova nebo s fyzickým či duševním hendikepem.
 
A jak to celé funguje?  Vždy v určený den a čas vám vaši oblíbenci u Rock Café načepují pivo z minipivovaru do pet lahve s sebou, případně vám udělají kávu z pražírny doubleshot (za příplatek i do porcelánového hrnečku s logem klubu, který vám zůstane na památku). 30 % z tržby z daného dne pak věnujeme vždy na vybraný charitativní projekt. 
 
Touto cestou chceme také podpořit minipivovary, které standardně máme na čepu – k dostání bude tedy výhradně jejich pivo. 
Zároveň vás prosíme o dodržování veškerých platných nařízení – noste prosím ideálně respirátory, dodržujte rozestupy a po dokončení nákupu se prosím před klubem déle nezdržujte. I tak můžeme všichni pomoct tomu, abychom se co nejdříve viděli na akcích nebo na baru. 
 
Děkujeme a ve čtvrtek si (pomyslně) připijeme na zdraví!