Cannafest 2021

5.11.2021 – 7.11.2021, 23:59

Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest je největší veletrh svého druhu na světě. Jeho jedenáctý ročník, který se měl konat 30.10. -  1.11. 2020 a následně 12.-14.2. 2021, se bohužel díky světové pandemii spojené s virem covid- 19, musel opět přesunout, a to na jeho standardní podzimní termín. Brány veletrhu Cannafest v PVA Expo Praha Letňany se snad tedy otevřou v termínu 5. - 7. listopadu 2021.

Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné expozice vystavovatelů z různých koutů světa i na velké množství zábavy. Představena bude jako již každoročně široká nabídka pěstební techniky, hnojiv, semen či kuřáckých potřeb a vaporizérů. Chybět nebudou ani výrobci konopné kosmetiky, textilu či potravin. Jako každý rok se zde objeví i zástupci řady médií zabývající se konopnou osvětou, instituce sdružující firmy, které využívají konopí jako přírodní zdroj nebo bojují za legalizaci a využití konopí v medicíně.  Pro naše nejmladší návštěvníky bude zajištěn jako vždy profesionální dětský koutek.

Součástí veletrhu bude jako každý rok i oblíbená odborná konference, která je pro návštěvníky s platnou vstupenkou zdarma. Tato konference bude probíhat po celou dobu konání veletrhu v malém konferenčním sále PVA Expo Praha Letňany.

Čtvrtý ročník business konference EuroAmCBC se bude konat ve čtvrtek 4. listopadu 2021 v malém konferenčním sále PVA Expo Praha Letňany, která bude ale přístupná pouze pro předem registrované business návštěvníky. Pro více informací navštivte: www.euroamcbc.com

Předloni se na ploše veletrhu 20 800 metrech čtverečních představilo celkem 294 vystavovatelů z 27 zemí světa a celkově přišlo 31 228 návštěvníků, což je nejvíc za posledních 10 let! I tak ale věříme, že tento úspěch ještě letos překonáme, takže přijďte, těšíme se na Vás!