Full Moon 10: Bo Ningen, Autumnist, Kalle - Divadlo Archa

25.9.2020, 20:00 – 21:00

Sto devět čísel, čtyři speciální vydání, téměř dvanáct tisíc stránek a nepočítaně znaků. Od vydání prvního čísla magazínu Full Moon uplyne v květnu příštího roku téměř neuvěřitelných deset let. 

Full Moon 10: Bo Ningen, Autumnist, Kalle - Divadlo Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Na velkolepé narozeninové oslavě FULL MOON 10 vystoupí křehká slowcore dvojice Kalle, výjimečná fůze taneční elektroniky, jazzu a trip hopu v podání Autumnist ze Slovenska a sugestivní hluková seance Bo Ningen, vzácní hosté z Japonska, kteří se v Praze představí vůbec poprvé. 

Desáté narozeniny Full Moonu v Divadle Archa nepřinesou jen koncerty tří výjimečných skupin, ve stejný den vyjde také unikátní 2LP kompilace, která bude obsahovat nevydané tracky od domácích i zahraničních skupin, v přípravě jsou také dvě publikace, nový merchandise a další překvapení.

Japonská čtveřice Bo Ningen sídlí v Londýně. Milovníci improvizovaného noiseu, dlouhých hudebních jamů, tradičního japonského umění i multimédií se přes nezřízené hlukové seance vydávají směrem k hard rocku, psychedelii i krautrocku, ale to, co je doprovází stále, je nespoutanost a zdánlivá nahodilost. Bo Ningen spolupracovali s Damem Suzukim z legendárních Can nebo Savages, chystají také nové album, na které se čeká již od roku 2014.
http://boningen.info/

Slovenská skupina Autumnist patří mezi špičku alternativní hudby na Slovensku, jejich živá vystoupení propojují hypnotickou fúzi současné taneční elektroniky s výraznými živými prvky, hip hopem nebo breakbeatem a v neposlední řadě také s výraznou projekcí a vizuály. Jejich poslední album False Beacon z roku 2018 získalo novinářskou cenu Album roku na předávání Radio_Head Awards.
https://autumnist.com

Dvojice Kalle obdržela za obě svá alba řadu cen, jejich naléhavé a dojemné písně si získaly nečekaně velkou popularitu. Autorská i partnerská dvojice Veronika a David Zemanovi tvoří jednu z nejvýraznějších skupin na současné alternativní scéně, momentálně připravují třetí společné album.   
https://kalle-music.com/

Full Moon Zine – https://www.fullmoonzine.cz/