9. ročník Strollering Závody kočárků ve sportovní chůzi

5.4.2020, 13:00 – 17:00

Letošní pražský ročník Závodů kočárků se koná ve sportovně-rekreačním areálu Ladronka na Břevnově a opět si můžete toto zábavně sportovní odpoledne užít společně s divadlem Mazec. Celý výtěžek ze startovnéhoa Strollboly bude věnován čtyřleté Terezce Knappové, která trpí dětskou mozkovou obrnou, a které chce Strollering ® tým pražských Závodů kočárků pomoci alespoň touto cestou.

Cena vstupenky: 200 Kč

Těšit se můžete na doprovodný program vystoupení divadla Mazec, závody dětí s kočárky, na odrážedlech a koloběžkách, sportovní koutek pro děti, malování na obličej, Strollbolu (Strollering® tombolu s hodnotými cenami) atd.

Podstatou samotných závodů je CHŮZE s kočárkem na cca 100 metrů dlouhé trati v co nejkratším čase. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering ® – outdoorového fitness pro maminky (a tatínky) na MD. Pro soutěžící jsou připraveny vždy 3 hlavní kategorie závodů : pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny , kdy je třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně.

Startovné je 200 Kč za kočárek a je na Vás, kolika kategorií se zůčastníte.