Letní akce dárkových karet v Atriu Flora

22.7.2019, 12:00 – 2.8.2019, 18:00

Atrium Flora připravilo od 22. července do 2. srpna 2019 speciální událost nazvanou Bee Generous, která kromě nadělování spousty dárků pro zákazníky také ukazuje na důležitost včel v přírodě. Atrium Flora tuto problematiku dlouhodobě sleduje a na střeše obchodního centra chová vlastní včely.

Každé pondělí, středu a pátek v tomto období proběhne speciální promoakce představující přístup Atria Flora k problematice včel. Pokud nakoupíte v daný den v obchodním centru zboží nad 500 Kč včetně a odchytíte od 12 do 18 hodin hostesky oblečené za včelky, získáte jeden ze skvělých dárků!

Zúčastněte se akce Bee Generous, která proběhne v Atriu Flora v pondělky, středy a pátky od 22. července do 2. srpna 2019. Po obchodním centru budou od 12 do 18 hodin chodit dvě hostesky, které jednoduše poznáte díky jejich včelímu oblečku. Po předložení účtenky s částkou nad 500 Kč z jakéhokoliv obchodu v Atriu Flora si budete moci vylosovat jeden ze tří barevných výherních žetonů. Každý z žetonů značí jinou výhru – získáte buď kartu obchodního centra přednabitou na 300 Kč, dárek od některého z partnerů akce z Atria Flora, či med z produkce včel Atria Flora. „Obchodní centrum Atrium Flora má šest vlastních včelích úlů na střeše, protože chce podpořit jejich chov a zároveň šířit povědomí o důležitosti včel pro přírodu,“ říká Lukáš Doleček, marketingový manažer Atria Flora. Dohromady v celé akci nadělí Atrium Flora 330 dárků, tak neváhejte a zapojte se i vy.

V obchodním centru si však můžete pořídit také dárkovou kartu v hodnotě od 300 Kč do 4000 Kč, a potěšit tak někoho ze svých blízkých. Bližší informace o dárkové kartě najdete na stránkách www.atrium-flora.cz. Zapojit se můžete i do programu výhod, díky němuž každé tři měsíce obdržíte další speciální nabídku, kterou v obchodním centru můžete využívat.