Vrunoff park je zábavní park pro celou rodinu v areálu historického statku

26. duben 2023, 15:01
Vrunoff park je zábavní park pro celou rodinu v areálu historického statku

Tento nádherný stylový park se nachází ve Vranově nad Dyjí v Jihomoravském kraji. Zábavní park pro rodiny s dětmi najdete v areálu historického statku. Zázemí statku se nalézá pouhých 700 metrů od zámku Vranov nad Dyjí.

Čeká zde na vás celá řada stylových atrakcí pro celou rodinu inspirovaných právě přírodou a životem na venkově. Děti se zde parádně vyřádí na dřevěných prolézačkách, užijí si vodní atrakce, rozvinou motorické schopnosti a poznají základy mechaniky.

Ve 3D bludišti v korunách stromů si vyzkouší své fyzické možnosti celá rodina. U 3D bludiště se nově zabydlí kozičky. Čokoládka a Karamelka, místní ovečky budou v zadní části parku, a tak se budou kamarádit aspoň na dálku. Když jim dáte dobrůtku budou jenom rády — krmení pro ovečky si můžete koupit na pokladně. Také zvířátka ze slámy v životních velikostech dodávají parku super atmosféru a milují je nejen děti, ale také dospělí.

Čeká tu na vás také celá řada edukativně-zábavných instalací, například ze života včel nebo pěstování tradičních plodin. Uvidíte zde třeba také silo — atrakce je zajímavou variací vycházející ze zemědělské stavby na skladování sypkých materiálů. Dětem se určitě bude líbit na kombajnu a na šlapacích kárách. Oblíbené jsou také vzduchové trampolíny, houpaliště, velké pískoviště s bagrem a spousta dalších prvků. V parných dnech všichni ocení skvělý vodní svět. Těšit se můžete také na lanovky a skluzavky a velké interaktivní pískoviště.

Svačinky si nechte klidně doma. Když vám dojdou síly, můžete se v klidu občerstvit v restauraci Krmítko a zase se vydat za dobrodružstvím. V Krmítku nasytí i ty nejmlsnější zobáčky, budou zde na vás čekat jen vybrané dobroty jako jsou polévky, teplá jídla a domácí dezerty. Kavrárna bude otevřena v červnu o víkendech, o prázdninách každý den. Kávu si zde můžete v klidu vychutnat a odpočinout si při pohledu na krásnou vranovskou přírodu.

Místo je vhodné také pro teambuilding, soustředění či školní výlety.

Parkování zajištěno před vstupem do parku.

Chcete-li zažít mnoho zábavy, přijďte si užít pohodový den plný pohybu i relaxace právě sem.

Zábavní park Vrunoff

adresa: Zámecká 96, 671 03 Vranov nad Dyjí
telefon: +420 603 197 199
e-mail: [email protected]

www.vrunoffpark.cz