Late Night Shopping s Evropou 2 ve Fashion Arena Prague Outlet

17.5.2019, 18:00 – 23:00

Stylová nákupní party roku Late Night Shopping s Evropou 2 se vrací po necelém půl roce! V pátek 17. května 2019 se opět ve Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích uskuteční jedinečný nákupní večírek. Čekají vás nespoutané cenové nabídky prémiových značek, velkolepá hudební show s DJ’s z rádia Evropa 2 a mnoho dalších speciálních překvapení, která ještě umocní skvělý zážitek.

Nabídky, kterým těžko odoláte
Pouze v tento speciální den si můžete vychutnat prodlouženou otevírací dobu obchodů až do 23 hodin. Jak často se vám stává, že ve chvíli, kdy máte v práci nebo doma vše hotové a mohli byste vyrazit konečně na nákup, všechny obchody právě zavírají? Late Night Shopping je stvořen přímo pro vás, navíc obchody garantují výhodnější ceny produktů až o 80 % oproti původním cenám. Ještě dokážete odolat?
Čekají vás koktejly i vybrané specialitky
Hlavní program startuje už od 18 hodin, kdy se pro vás otevřou Late Night Party bary rozmístěné po Fashion Arena Prague Outlet se speciální nabídkou míchaných koktejlů. Nákupy s drinkem v ruce?! Proč by ne? Ti nejzkušenější barmani z Prahy budou předvádět unikátní show plnou efektů. O občerstvení se postará bistro s lákavou party nabídkou.
Hudební show s Evropou 2
O hudební rozjezd se postará bubenická show Tokhi & Groove Army, do které se mohou aktivně zapojit i diváci, protože bude bubenické vystoupení. Porci moderní hudby naservírují pánové z DJ’s show Dance eXXtravaganza, kteří se představí na speciální stage v prvním patře, ale slyšet ji budete moci po celém centru. Nebude chybět ani moderátor Evropy 2 Petr Říbal.
Bonus pro členy Fashion Arena Fashion Club
S kartičkou nebo aplikací Fashion Arena Fashion Club v telefonu budete moci využít služby profesionálních stylistů, nebo holičů z Eddie´s barber shopu a make-up artistiky z The Cosmetic Store Company. K dispozici vám bude také privátní light bar. Pokud tedy ještě nejste členy, neváhejte se registrovat. Více informací naleznete zde.

Pro vychutnání party nálady zvolte k pohodlné dopravě autobus
Pokud si chcete dát skleničku a nechce se vám autem, využijte ZDARMA Fashion Arena BUS, který jezdí od stanice metra Depo Hostivař a v průběhu večera posílíme jeho frekvenci.
A jak by se vám líbila cesta Mercedesem E kupé?
Zúčastněte se soutěže v Ranní show Evropy 2 o exkluzivní výhru: po celý týden od 13. 5. hrajeme o vouchery v celkové hodnotě 60 000 korun nebo o zapůjčení luxusního vozu Mercedes E kupé na celý víkend. Jednomu z výherců navíc zajistíme soukromý odvoz vozem Mercedes přímo na Late Night Shopping do Fashion Arena Prague Outlet.

Kde:

Zamenhofova 440, Praha Štěrboholy