SERIAL KILLER 2018 - Divadlo Bolka Polívky

2.5.2018 – 5.5.2018, 23:59

Serial Killer je první festival TV a online seriálové tvorby ve střední a východní Evropě. V Brně mezi 2. a 5. květnem představíme to nejlepší ze současné evropské i světové seriálové tvorby. Nabízíme krev, pot, slzy i smích na plátně a velkou párty s českými i zahraničními celebritami mimo něj.

Cílem festivalu Serial Killer je nabídnout širokému publiku kvalitní zábavu i prostor pro mezinárodní setkávání profesionálů z filmového a televizního průmyslu, ale i filmových škol. Chceme společně reflektovat seriály, které budou následující sezónu v kurzu. Buďte u toho s námi!

Hledáme nové způsoby a přístupy k vyprávění, nepředvídatelné hrdiny, originální příběhy a nečekané situace a také refresh osvědčené klasiky. Zajímají nás atraktivní, výrazná témata se společenským dopadem, seriály vzbuzující kontroverze i silné divácké reakce. A myslíme si, že Brno je pro takovou příležitost tím nejlepším místem na světě!

Jihomoravská metropole je progresivní a atraktivní město, které rapidně získává na popularitě díky svojí kultuře, přívětivosti, otevřenosti vůči novým věcem, nebo třeba díky falickým hodinám, soše s „koněm“ či rychle se měnícími představami o důstojnosti. V „Silicon Valley střední Evropy“ je několik vysokých škol, tisícová studentská populace, vysoký počet úspěšných mezinárodních firem a start-upů z oblasti IT i vědy. Všechno to dělá z Brna ideální místo úplně pro cokoliv, včetně nezřízeného zabíjení času. Jo, a také je tu Bar, který neexistuje.