Jarní prázdniny v kůži Mořské panny a Poseidona. Neuvěřitelný zážitek pro dívky i chlapce a vstup jen za kačku v Aquapalace Praha

5.2.2018 – 18.3.2018, 23:59

Neexistuje holčička, která by se alespoň jednou v životě nezatoužila stát mořskou pannou. Sen jako z pohádky, zaplavat si v krásném kostýmu s ploutví, můžete splnit svým ratolestem o jarních prázdninách. A aby se mořské víly necítily osaměle, promění se i chlapci ve vládce moří, Poseidony. K tomu se bude tancovat, řádit ve vodě, závodit na krabovi Sebastianovi a soutěžit o ceny. Na jedinečné jarní prázdniny zve Aquapalace Praha, kde mají navíc děti do konce března vstup jen za 1 korunu.

Focení s mořskými pannami, závody na nafukovacích krabech a soutěže o báječné ceny

Od 5. února do 18. března, denně včetně víkendů, bude probíhat nabitý animační program. Na děti čeká focení s mořskými pannami, pro odvážné soutěžní hra Po stopách malé mořské víly, závody na nafukovacích krabech ve vlnobití, AQUA aerobic, synchronizované plavání ve stylu akvabel, promítání pohádek a taneční soutěž o ceny s Bobíkem.

Každou sobotu bude navíc probíhat lekce plavání s mořskou ploutví pod dozorem profesionálních instruktorů mermaidingu. „Kdo rád plave a má rád pohádky, ten si zamiluje i plavání s ploutví. Je to spojení tance, plavání a zábavy, kterému propadli chlapci a dívky po celém světě. A v neposlední řadě je to krásná podívaná pro jejich rodiče,“ říká event manažerka Aquapalace Praha Dominika Longauerová. Možnost registrace na kurzy mermaidingu na [email protected].

Hurá na prázdniny! Až do konce března mají děti vstup za kačku

Celé jarní prázdniny mají navíc děti do 150 cm v doprovodu dospělé osoby vstup do Vodního světa jen za 1 korunu. Na děti i rodiče čeká v největším a nejzábavnějším aquaparku koupačka v mnoha bazénech, jízda na nejdelších toboganech, skluzavky, mořské vlnobití, poutavá laser show přímo nad vodní hladinou a jedinečné animace. Aquapalace Praha letos slaví jubilejní 10. narozeniny, a proto se bude spolu s Bobíkem rozdávat návštěvníkům navíc i 10 000 dárků.

Pro více informací a nákup vstupenek navštivte www.aquapalace.cz.