Unikátní industriální areály v samotném srdci Českého ráje. To je FABRIKA 1861

24. červenec 2023, 16:37
Unikátní industriální areály v samotném srdci Českého ráje. To je FABRIKA 1861

Rodinná firma FABRIKA 1861 si dala za cíl obnovit život v unikátních industriálních areálech v Geoparku UNESCO Český ráj. Navrací život do zapomenutých objektů v Semilech, Železném Brodě či v Přepeřích u Turnova.

Firma vytváří jedinečná místa pro veřejný, kulturní a podnikatelský život. Buďte i vy jeho součástí.

Koncerty a večírky v areálu FABRIKA 1861

V areálech pro vás pravidelně připravují festivaly, koncerty, večírky a další události. Díky velkým a jedinečným prostorům dokáží realizovat mnoho různých akcí uvnitř i venku. Pokud hledáte vhodné prostory pro váš vánoční večírek, narozeninovou oslavu, koncert vaší kapely či jinou neformální událost, jsou pro vás tyto prostory ideální.

Výstavy a prohlídky areálu FABRIKA 1861

V areálech naleznou své i milovníci komornějších událostí, uměleckých výstav či soukromých prohlídek. V galerii FABRIKY 1861 jsou organizovány pravidelné výstavy. V galerii KOTELNY 1859 je stálá expozice děl uměleckého skláře Zdeňka Lhotského. V prostorách SVĚTA VODY je umístěno jedinečné umělecké dílo světového malíře Heshama Malika. Veškeré prostory jsou návštěvníkům přístupné na veřejných akcích nebo prostřednictvím soukromých prohlídek.

Svatby a firemní akce

Zamilovaným FABRIKA 1861 nabízí jedinečnou možnost říci si své ano. V těchto unikátních prostorách lze uspořádat celý svatební den, obřad, slavnostní oběd i večerní program. Součástí objektů jsou také prostory vhodné pro pořádání nejrůznějších firemních akcí. Ať už se jedná o podnikové prezentace, předváděcí akce, valné hromady, veletrhy, konference a další více či méně formální akce, na tomto místě zcela jistě naleznete odpovídající prostory.

Prostory vhodné také na natáčení a focení i to je FABRIKA 1861

Pro filmaře, fotografy či reklamní agentury jsou k dispozici rozsáhlé industriální prostory nejrůznějších typů. V areálu FABRIKY 1861 se nabízí nespočet dechberoucích pohledů, obohacených o nezaměnitelné architektonické prvky z dob minulých i současných, a to jak v exteriérech, tak uvnitř budov.

Dlouhodobý pronájem

V multifunkčních areálech FABRIKY 1861 a KOTELNY 1859 jsou v nabídce také prostory pro dlouhodobý pronájem, které jsou vhodné pro reprezentativní sídla malých i velkých společností. Nabídnou vám zde kancelářské, skladové, ale také výrobní prostory.

FABRIKA 1861 s.r.o.

adresa: Bavlnářská 137, Podmoklice, Semily 513 01
telefon: +420 775 859 493
e-mail: [email protected]

fabrika1861.cz