Den otevřených dveří v Latecoere

9.9.2017, 11:00 – 16:00

Dveře společnosti Latecoere se otevřou návštěvníkům. Program zpestří hudební hvězdy Praha - Jak vypadá zázemí jednoho z nejvýznamnějších výrobců dveří do dopravních letadel na světě? Co všechno montáž dveří do airbusů, boeingů či embraerů obnáší? Na to a mnoho dalšího se zájemci mohou těšit během 4. ročníku Dne otevřených dveří, který se uskuteční v letňanské společnosti Latecoere. Ta se stala pokračovatelem společnosti Letov a dnes patří do významné francouzské skupiny Latecoere Group.

Areál společnosti Latecoere a jednotlivé části provozu budou veřejnosti otevřeny 9. září 2017 od 11 do 16 hodin. Návštěvníci tak získají jedinečnou možnost nahlédnout do unikátní letecké výroby a dozvědět se, jaká je cesta od kostky hliníku po finální výrobek, tedy dveře pro velká dopravní letadla. Projdou si moderní výrobní prostory, kde se seznámí nejen s technologií obrábění a povrchovou ochranou, ale i kompozitní výrobou a montážemi.

Připravena však bude zábava pro celou rodinu. Děti potěší skákací hrady, obří nafukovací skluzavka, malování na obličej nebo vystoupení kouzelníka Richarda Nedvěda. Zajištěno bude také bohaté občerstvení a na pódiu se vystřídá hned několik hudebních hvězd českého šoubyznysu. Které konkrétně? Už brzy se to dozvíte. Pro podrobnosti sledujte facebook společnosti Latecoere: https://www.facebook.com/latecoereCZ/?fref=ts.

Kde: Praha-Letňany / Areál Letov