Virtuální realita s PlayStation VR v OC Plzeň

29.4.2017, 10:00 – 11:00

Propadli jste světu her na PlayStation? Tak to byste si neměli nechat ujít jedinečnou příležitost vyzkoušet si zdarma soupravu PlayStation VR v našem obchodním centru!

Ponořte se do nových úžasných světů, ocitněte se ve středu úžasného herního vesmíru a zažijte nový způsob hraní se soupravou PlayStation VR!
Nové světy čekající na každého: od vysokooktanových sportů budoucnosti ve hře RIGS: Mechanized Combat League po potápění v mořích plných žraloků ve hře PlayStation VR Worlds, jízdu v úžasných superautech ve hře DRIVECLUB VR nebo strhující hrůzu ve hře Until Dawn: Rush of Blood a mnoho dalších.

Přijďte si vyzkoušet herní soupravu PS VR za pomoci zkušených promotérů a nejen to! Čeká na vás skvělá PlayStation herní zóna plná nejnovějších her, soutěže s moderátorem o super ceny, speciální hosté a hlavně celodenní soutěžení o herní konzoli PlayStation 4! Každý má šanci vyhrát! 

Prostorná herní zóna s nejnovější technologií PS4 VR
Výhled v rozsahu 360 stupňů
120 snímků za sekundu
3D audio
Vestavěný mikrofon
Ukázky herních novinek
Moderovaný program plný soutěží o ceny

Speciální youtuber host: Nakashi

Youtuber říkající si Nakashi je třiadvacetiletý student z Plzně. Na YouTube scéně působí jako Let’s player téměř čtyři roky a za tu dobu stihl nasbírat mnoho fanoušků. Brzy se dostane na magickou hranici 200 000 odběratelů. Jeho videa mají již přes čtyřicet miliónu zhlédnutí. Nakashi se ve svých videích věnuje především populární hře Minecraft, ale i dalším hrám a sériím z nich, které jsou pro diváky neodmyslitelnou součástí tvorby. Je členem youtuberského Trueside týmu.