Výstava Miluju selfie v OC Plzeň

7.10.2016 – 22.10.2016, 23:59

Ještě před nástupem digitální éry lidé milovali vlastní reflexi stejně tak, jako je tomu dnes. Malíři dřívějších věků však k zachycení vlastní podoby popadli štětec namísto dnešního smartphonu.

Představujeme vám jedinečnou kompilaci těchto pozoruhodných autoportrétů ve výstavě Miluju SELFIE, při níž se mohou návštěvníci centra tváří v tvář setkat s deseti krásnými autoportréty legendárních malířů jakými byli Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Raffaello Sanzio da Urbino, El Greco, Pablo Picasso, Edgar Degas, Jan van Eyck, Albrecht Dürer nebo Frida Kahlo. Všechny obrazy jsou prodejní a po skončení výstavy bude možné si je zakoupit.

V sobotu 15.10. proběhne navíc doprovodný program pro návštěvníky. Kromě focení s obrazy bude možné si nechat namalovat vlastní autoportrét a proběhnou i soutěže o zajímavé dárky.

Součástí doprovodného programu bude i prezentace pacientské organizace Mamma HELP, se kterou již čtvrtým rokem OC Plzeň spolupracuje u příležitosti Měsíce v růžové, měsíce boje proti rakovině prsu. Mamahelpky budou připraveny poradit všem zájemcům o informace k tomuto tématu. Zároveň bude probíhat sbírka ve prospěch této organizace a chybět nebudou ani růžové dárky.