Festival vína pod Petrovem

3.6.2016 – 5.6.2016, 23:59

Od 3. do 5. června se v prostředí Denisových sadů a přilehlých Kapucínských zahradách v Brně uskuteční premiérový ročník Festivalu vína pod Petrovem. Veřejnost dostane možnost ochutnávat výtečná vína spolu s regionálními specialitami, a to za doprovodu atraktivního programu pro celou rodinu. Festival je součástí rozsáhlého projektu Wine Weekend Brno, který ve stejný termín zaplní moravskou metropoli několika vinařskými a gastronomickými akcemi.

Cena vstupenky: 230 Kč

Pod širým nebem se bude po tři dny odehrávat festival, který nabídne to nejlepší od moravských a českých vinařů. Bohatý doprovodný program je určen pro jakoukoli věkovou kategorii. K vidění bude ukázka řemesel od nepaměti spjatých s vinařstvím a vinohradnictvím. Vystoupí také lidové soubory, cimbálová muzika nebo jazzové trio.

Festival vína pod Petrovem chce přinést milovníkům dobrého vína a jídla nevšední zážitek. Jedinečnost akce spočívá v širokém množství nabízených vzorků vín, která zastupují tuzemskou špičku. V průběhu tří dnů mohou návštěvníci ochutnávat vína z vinařství, která se zúčastnila prestižní soutěže Vinařství roku. Dále se bude degustovat řada vín vybraných ze Salonu vín ČR 2016 a také šampióni mezi víny, která byla oceněná na světových soutěžích.

Předprodej vstupenek probíhá formou on-line prodeje, přímo lze vstupenky zakoupit v Městském divadle v Brně a Vinné galerii. Cena vstupenky činí 185,- Kč v předprodeji, kde je možné je pořídit za tuto cenu do 22. května. Na místě konání akce pak bude vstupné 230,- Kč.

Kde: Denisovy sady,Brno