Alice a Dan Bárta 100/4 Tour v Retro Music Hall

9.2.2016, 20:00 – 22:00

Fanoušci si budou moci naživo opět vychutnat hity jako Ani náhodou, Ráj se mnou nehledej, … a to tě trochu bolí a mnoho dalších.

Cena vstupenky: 450 Kč

"Jedna z nejzásadnějších českých rockových kapel 90. let ALICE se vydá začátkem roku 2016 na turné v původní sestavě s Danem Bártou. Neopakovatelná vzpomínková série s názvem 100/4 TOUR je oslavou 25. výročí vzniku skupiny. Původem plzeňská skupina, která se do širokého povědomí zapsala již v roce 1991, kdy doprovázela v rámci In the Sky Tour skupinu Lucie, bude nyní k vidění v původním složení! Pražský koncert se odehraje 9. února v RETRO Music Hall. Muzikanti (Dan Bárta – zpěv, Lumír Václavík – sólová kytara, Martin Střeska – kytara, Zdeny Podskalský – baskytara a Jiří Mikeš Milý – bicí) během vystoupení představí průřez vydanými alby Yeah!, Ústa hromů a Alice.

 „Klidně se to mohlo jmenovat sentiment tour, o ten jde především. Aby někdo nepropadal dojmům nebo ho nenapadaly všetečné otázky, naši fanoušci z těch dob už mají odrostlé děti, přišel čas se znovu setkat. O žádnou resuscitaci se tedy nejedná, jen o setkání po letech. A pětadvacet let od skoku do kalných vod českého šoubyzu je pro mne osobně velmi dobrý důvod. Do ledna mi trochu i poporostou vlasy,“ dodává Bárta. "