LeDní Letná 2015 v Praze

3.12.2015 – 31.12.2015, 23:59

Hlavní hvězdou druhého ročníku festivalu LeDní Letná, Vánočního speciálu Mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná, se stane francouzský akrobatický soubor Akoreacro. Ve svém vytápěném šapitó uvede celkem patnáctkrát představení Klaxon, které spojuje vrcholnou - v mnoha ohledech překvapivou - akrobacii s živou hudbou.

Cena vstupenky: 470-570 Kč
LeDní Letná 2015 v Praze
  • Adresa:
    Areál Výstaviště 67,
    Praha 7, 170 00

Na jevišti se střídá šest akrobatů a pět hudebníků, aby s obrovskou energií, v neustávajícím frenetickém rytmu vytvářeli zábavné, lehce surreálné, od počátku do konce působivé představení.
LeDní Letná proběhne na pražském holešovickém Výstavišti od 3. do 31. prosince 2015 a kromě souboru Akoreacro bude k hlavním lákadlům patřit český soubor Losers Cirque Company, který nabídne dvě úspěšná tanečně-akrobatická představení: Walls & Handbags, které bylo po premiéře na letošní Letní Letné beznadějně vyprodané, a loňské, rovněž nadšeně přijaté, představení The Loser(s).
Na LeDní Letné si přijdou na své i rodiče s dětmi díky víkendovému programu s pohádkami, koledami a vánočními výtvarnými workshopy. LeDní Letná proběhne v rámci akce Advent na Výstavišti a kromě dvou vytápěných šapitó zde návštěvníci najdou kavárnu i bar.
Přesný program večerních představení je uveden na www.letniletna.cz společně s možností koupi vstupenek od 15. října.