Navštivte s dětmi DinoPark Ostrava

4.4.2015 – 31.10.2015, 23:59

DinoPark Ostrava se od svého založení v roce 2009 stal velmi oblíbeným a vyhledávaným turistickým cílem v Moravskoslezském kraji, jeho branami prošlo již více než milion návštěvníků. Vydejte se i letos na dobrodružnou cestu do druhohor mezi více než stovku statických i robotnických modelů dinosaurů v životních velikostech s množstvím dalších atrakcí.

Letošní největší novinkou bude obrovitý Therizinosaurus! 11m dlouhý teropod, jehož tělo bylo částečně pokryto peřím, se stane novou ikonou DinoParku Ostrava. Model v životní velikosti zaujme nejen svým detailním propracováním, ale také až 1m dlouhými drápy. Další unikátní novinkou bude druhohorní sopka. Tento 9m vysoký model připraví návštěvníkům mnohá překvapení, těšte se.
Stejně jako v minulé sezóně se i letos budou moci návštěvníci svézt DinoExpresem, který je proveze místy, kam by se pěšky mezi dinosaury báli, nebo navštívit 3D Kino s panoramatickým filmem Kronosaurus. V květnu se otevře také oblíbená Dětská mini ZOO, do které si budou moci děti přijít pohladit mláďata domácích zvířat.

DinoPark je umístěn na pomezí Orlové a Doubravy, 10 km od Ostravy.
I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParku beze změn.

Od 4. 4. bude DinoPark otevřen pouze o víkendech a svátcích, od 15. 5. pak denně.
www.dinopark.eu