Zimní dovolenou snů prožijete i v Čechách s NOVASOL

4. listopad 2015, 13:56
Zimní dovolenou snů prožijete i v Čechách s NOVASOL

Máte-li rádi lyžování a chcete si ho užít kvalitně a za rozumné peníze, nemusíte se tahat daleko. Zimní dovolená v Čechách, to jsou upravené sjezdovky na lesnatých kopcích, dobře vybavená střediska i spousta zábavy po dni plném sportovního vyžití.

Nejdelší sjezdové tratě v České republice nabízí Krkonoše. Naše nejvyšší hory také ukrývají nejvíce lyžařských areálů v čele s Harrachovem, Špindlerovým Mlýnem, Pecí pod Sněžkou a Černou horou. Zajistěte si ubytování v Krkonoších co nejdříve, litovat jistě nebudete!

Vynikající alternativu pro méně zdatné lyžaře či pro první krůčky na lyžích vašich ratolestí představují Jizerské hory. Jsou dobře dostupné po rychlostní silnici a na jejich stráních najdete pěkné rekreační domy. Ski areály jako Tanvaldský Špičák, Severák nebo Bedřichov poskytují dostatečný komfort.

Užijte si bílou zimu v Čechách

Netušené lyžařské možnosti objevíte v Krušných horách, kde se vyřádí též milovníci běhu na lyžích. V zimních resortech Klínovec, Boží Dar či Plešivec najde optimální podmínky pro radovánky na sněhu celá rodina. Stačí zkusit nabídku pohodlných horských chat a chalup na západě Čech.

Hledáte-li pro zimní dovolenou v Čechách sázku na jistotu, můžete se spolehnout na Šumavu. V malebném pohoří nad Lipnem vyrostla celá řada lyžařských středisek s lanovkami, restauracemi, dětskými koutky a dalšími službami. Vyberte si z pobytů na Zadově a Kramolíně!

Objednejte si REKREAČNÍ DOMY, APARTMÁNY, CHATY A CHALUPY s NOVASOL už teď!

NOVASOL-Česká republika