Barbra Streisand vydá 12. září 2014 album ‘PARTNERS’

21. srpen 2014, 12:36
Barbra Streisand vydá 12. září 2014 album ‘PARTNERS’

Nové album plné duetů vyjde po více než deseti letech a objeví se na něm 12 nových studiových nahrávek světových klasických hitů. V roli pěveckých partnerů se na albu objeví: ANDREA BOCELLI, MICHAEL BUBLÉ, JOSH GROBAN, BILLY JOEL, JOHN LEGEND, LIONEL RICHIE, STEVIE WONDER, VIRTUAL DUET WITH ELVIS PRESLEY a další

Barbra Streisand dnes oznámila, že 12. září 2014 vydá nové album "Partners", na kterém se objeví 12 výjimečných duetů s největšími zpěváky celého světa. Inspirativní spojení jedné z nejzářivějších hvězd současnosti, Barbry Streisand, doplní mužské vokály v podání Andrea Bocelliho, Michaela Bublého, Kennetha 'Babyface' Edmondse, Jasona Goulda, Joshe Grobana, Billyho Joela, Johna Legenda, Johna Mayera, Lionela Richieho, Blakea Sheltona, Stevieho Wondera a v neposlední řadě fanoušky čeká dechberoucí virtuální duet s Králem rock n' rollu, Elvisem Presleym.

Album bude obsahovat 12 nových studiových nahrávek těch největších hitů světové populární hudby:
"New York State Of Mind" s Billy Joelem, "It Had To Be You" s Michaelem Bublé, "Come Rain Or Come Shine" s Johnem Mayerem, "Love Me Tender" s Elvisem Presleym, "The Way We Were" s Lionelem Richiem, "What Kind Of Fool" s Johnem Legendem, "People" se Stevie Wonderem, "I Can Still See Your Face" s Andreou Bocellim, "Evergreen" s Babyfacem a "How Deep Is The Ocean" s Jasonem Gouldem.