Golf, zábavu a pohádky naleznete v Crazygolfu v Berouně

27. duben 2023, 10:08
Golf, zábavu a pohádky naleznete v Crazygolfu v Berouně

Crazygolf se nachází v areálu sportovního centra Eden ve městě Beroun.

Sport Eden Beroun je areál zaměřený na sportovní a volnočasové aktivity, kde najdete adrenalin, zábavu, ale i pohodu, klid a celkový relax. V roce 2011 zde bylo slavnostně otevřeno vůbec první osmnáctijamkové crazygolfové hřiště na našem území. Ústředním motivem je pohádkový svět, ve kterém můžete spatřit Čtyřlístek, draka, rytíře, indiána a další pohádkové postavy. Crazygolf je spojení minigolfu a zábavného parku. Zábavu zde najdou malí i velcí, každý si zde užije. Návštěva hřiště je ideálním odpočinkem pro celou rodinu. Na své si zde přijdou opravdu všichni. Jedná se o ideální místo pro trávení rodinných výletů.

Při výstavbě hřiště byl kladen důraz na interaktivitu, takže na většinu figurek si můžete sáhnout nebo se u nich vyfotit. Jediné, co se nesmí je lézt na překážky nad úrovní terénu, kde hrozí pád a pohyb mimo dráhy, v přilehlé zeleni.

Samotná herní trasa má 18 jamek, při jejím procházení si užijete spoustu zábavy. Jelikož je člověk tvor přirozeně soutěživý, pokud se poddáte atmosféře prostředí, během chvilky se tu vrátíte zpátky do svého dětství, zaskotačíte si tu jako malí. Jednotlivé dílčí hry jsou pojmenovány následovně: safari, pohádková babička, větrný mlýn, cestičky, ledová jamka, kuželky, myška a sýr, zakletá princezna, hradní nádvoří, hradní schody, hradní mříž, čtyřlístek, indiánská, noty, barevné kaskády, lesní jamka, drak a golden gate. Každé hřiště má svůj specifický originální vzhled a také pravidlo, jak ho zdolat.

Otevírací doba Crazygolfového hřiště se řídí podle denního světla, Crazygolf totiž není osvětlený, a tak je otevírací doba přizpůsobena času, do kdy je vidět. Je třeba tedy toto při své návštěvě zohlednit.

Součástí sportovního areálu je také moderní restaurace, kde se po golfovém zážitku můžete občerstvit a doplnit energii. Restaurace disponuje krásnou zahrádkou s lávovým grilem, takže v letním období je možno pořádat i venkovní akce s grilováním. Sportcentrum je vybaveno konferenční místností, kde je k dispozici dataprojektor, plátno, napojení na internet a další věci potřebné k uspořádání firemních akcí.

Neváhejte a vydejte se sem a jistě si užijete krásný den. Budete se odsud vracet spokojení, odpočatí a v dobré náladě.

Crazygolf

adresa: Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun
telefon: +420 724 774 353
e-mail: [email protected]

 

8.5.2023 – 8.5.2024, 23:59
Pokud hledáte způsob, jak zpestřit firemní akci a zároveň posílit týmovou spolupráci a přátelství mezi kolegy, nemusíte hledat dál.... více