Nová Spirála

21. květen 2024, 6:18
Nová Spirála Nová Spirála Nová Spirála Nová Spirála

Nová Spirála je multižánrový kulturní prostor, který divákům a návštěvníkům poskytne jedinečný zážitek. Vznikla rekonstrukcí původní mekky muzikálů divadla Spirála, kam proudily davy na legendární představení Jesus Christ Superstar, Evita nebo Romeo a Julie. Najdete tu Velký sál s unikátním kruhovým pohyblivým jevištěm a 360° hledištěm a také nový Malý sál jako klubovou scénu.

Ať už tady navštívíte koncert, muzikál, činohru, zúčastníte se firemní akce nebo konference, budete vždy ve víru dění. Díky unikátnímu uspořádání Velkého sálu tady totiž neexistuje místo se špatným výhledem.

Nová Spirála nabízí program napříč žánry ve čtyřech hlavních kategoriích: divadlo, show, hudba a event. Vedle vlastního programu a hostujících uměleckých spolků je otevřená také komerčním pronájmům pro workshopy, vlastní events, konference, přednášky, večírky, veletrhy a další aktivity. Najdete jí ve spodní části areálu Výstaviště Praha naproti bazénu.

novaspirala.cz

7.11.2024, 19:00 – 20:20
Madisonské mosty přinášejí do Nové Spirály příběh nečekané lásky mezi fotografem Robertem Kinciadem a Francescou Johnson, ženou z... více
6.10.2024, 14:00 – 15:50
Zažijte renesanci hudebního umění ve Spirále Vzkříšení, kde magie světových popových hitů ožívá v grandiózní show s živý... více