OLIVER HELDENS

21.4.2017, 20:00 – 22:00

Světový top DJ míří do Prahy! OLIVER HELDENS se představí českým fanouškům v pátek 21. dubna v pražském Foru Karlín.

Nizozemský DJ, který právě absolvuje koncertní turné v Severní a Latinské Americe si odskočí do Prahy a odehraje zde svou první indoor show. Zazní největší tracky jako Gecko, Koala (Last all night), Melody, Bunnydance a další.

Na kontě má remixy pro Coldplay, Martina Garrixe, Disclosure, Calvina Harrise. V loňském roce se umístil na osmém místě v populárním žebříčku DJ Mag Top 100 a jeho popularita stále strmě stoupá. Je rezidentním Djem v clubu Omnia v Las Vegas a Ushuaia na Ibize.

Vystupoval na největších festivalech jako jsou Glastonbury, Lollapalooza, Tomorrowland. Vloni měl svoji českou premiéru na festivalu Mácháč, kde svým vystoupením doslova strhl publikum a sklidil obrovský úspěch. Letos si ho poprvé můžete vychutnat v klubovém prostředí pražského Fora Karlín, kde vystoupí spolu s dalšími DJ´s: Ferreck Dawn, xFix&Candice, Siggy a rezidentní DJ´s Evropy 2 – Brian, Roxtar a Lady A.

Vstupenky na stání za 700 Kč (limitovaná cena do 5.3.)

Vstupenka VIP za 2700 Kč
Limitovaná edice 100ks VIP vstupenek (cena zahrnuje: přístup do VIP zóny s vlastním barem, šatnou a WC, catering a nápoje)

Ticketportal