LORDI

20.10.2016, 19:30 – 22.10.2016, 20:30

Finská monstra nám na podzim hodlají předvést svou zbrusu novou desku, která bude plná vynikajícího hard rocku! Vydání novinkového počinu se plánuje na září a v návaznosti na to, se LORDI vypraví do tří měst naší republiky v rámci LORDI EUROPEAN MONSTOUR 2016. 

Hororoví LORDI přivezou svou novou monster show hned do tří měst!

Jejich mistrovská LIVE show je plná kvalitní muziky, skvělých hororových masek a energické hard'n'heavy hudby, která se vám ihned zaryje do paměti. V současné chvíli LORDI na novém počinu neustále pracují, ale už teď se můžete těšit na nové hororové masky, skvělou hardrockovou hudbu a propracovaný příběh ve stylu Lordi.

Frontman kapely mistr Lordi říká:
„Skládám neustále. Jsem schopen si představit a ‚zahrát‘ všechno v hlavě. Baskytarové linky, do toho bicí, kytary, zpěv. Snad nikdy jsem si nevzal kytaru nebo klávesy, abych to slyšel. Nepotřebuju to. A skládám pořád – na turné, když řídím, prostě pořád. Je to jako rádio v mé hlavě.“
Přijďte se podívat na nové masky a nechte se postrašit ve společnosti zbrusu nové hudby a zarytých hitů finských monster LORDI. Koncerty se uskuteční v těchto městech:
20.10. Ostrava, Garage
21.10. Hluk, Sportovní hala
22.10. Praha, MeetFactory

Vstupenky si zakupte za cenu 650 Kč platnou do 31. srpna na webových stránkách www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích TicketPortal

Ticketportal