SKLADATELÉ KRÁSNÝM ŽENÁM - Kyjov

7.3.2017, 19:30 – 21:30

Inspirace děl slavných skladatelů krásnými ženami je dobře známa a zmapována. Program si všímá, jak se tento fenomén projevoval u českých skladatelů od doby takových romantiků jako byl Bedřich Smetana až po XX. století reprezentované například písní Jaroslava Ježka. 

Obsazení koncertu: Renata Ardaševová, která má po úspěšných sudiích na Jamu v Brně na svém kontě řadu CD, rozhlasových a televizních nahrávek, spolupracuje s předními domácími i zahraničními umělci; Ludmila Peřinová, která vystudovala zpěv na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a na Univerzitě Karlově. Absolvovala řadu pěveckých kurzů a stáží. Působí pedagogicky na Konzervatoři Č. Budějovice, Jihočeské univerzitě. Pěvecké Master Classes vedla též na  The Northern Illinois University.; Jan Škrdlík - violoncello. Studoval u předních  českých  violoncellistů  i u Luise Clarety
v  Barceloně.  Vede  vlastní  interpretační  kurzy  v    ČR    i   v zahraničí. V posledních 20 letech vystoupil na více než 1.300  koncertech po celém světě.

Ticketportal