VÍKEND RYBÁŘSKÝCH SLAVNOSTÍ S JAKUBEM VÁGNEREM

16.9.2016, 9:58 – 18.9.2016, 11:00

Jakub Vágner zve na mistrovství světa v kaprařině kde zazpívá i Xindl X a Michal David! Přijeďte na Pálavu na zážitkový víkend plný zábavy, dobrého jídla a vína a bohatého doprovodného programu pro děti i dospělé!  

Jakub Vágner a společnost Angling Spirit s hrdostí oznamují, že 9.–17. září 2016 se v jedinečné atmosféře Pálavských vrchů  uskuteční, s víkendovým doprovodným programem  pro širokou veřejnost, 19. ročník závodu World Carp Classic.

Ve dnech 16.–18. září čeká návštěvníky  všech věkových skupin v Autokempu Merkur v Pasohlávkách bohatý doprovodný program. Večery budou patřit koncertům! V pátek vystoupí Xindl X, v sobotu přijede návštěvníky roztančit Michal David.   Každý den budou pro návštěvníky připraveny skákací hrady, jízda na koňském spřežení, akční ukázky Policie ČR se služebními psy, ukázky výcviku vodících a asistenčních psů, ukázky canisterapie a pasení kačen a v neposlední řadě také rybářská školička, kde se nejmladším budou věnovat přední české ikony sportovní i závodní rybařiny.  

Dospělí se mohou těšit na rybářský festival FOR FISHING | WCC 2016, který proběhne pod širým nebem. Představí se zde přední rybářské firmy, jako je třeba MIVARDI, KAREL NIKL a POLARIZED. Za pozornost bude rozhodně stát také ukázka norné stěny společnosti REO AMOS. Každý den se můžete těšit na přednášku Jakuba Vágnera o jeho zážitcích z cest po celém světě. Bude vyprávět o jeho pobytu v Amazonském pralese, Mongolsku či Kongu.

Každý den bude připravena i autogramiáda pro děti i dospělé. UMÍSTĚNÍ STANU ČI KARAVANU MOŽNO UHRADIT NA MÍSTĚ. Více o akci se dozvíte na webových stránkách www.jakubvagner.cz.

Ticketportal