Tábor 4CAMPS

8.7.2017 – 12.8.2017, 23:59

Poskládej si svůj tábor s youtubery!

4CAMPS

Poskládej si svůj tábor s youtubery!

CRAFTCAP

Každý den žijeme Minecraftem!

Miluješ Minecraft? Přijeď na tábor svých

snů a vydej se s námi na společnou misi.

Miluješ svět postavený z kostiček a umíš se zorientovat v neznámém prostředí? Bez problémů dokážeš zabít kdejakou potvoru a překážky tě neděsí? V MineCraftu jsi jako doma, dokážeš si ho užít a víš jak přežít? Tak právě pro tebe je tu CraftCamp, tábor s MineCraftem pro moderní děti. Přidej se k nám. Společně se pustíme do dobrodružné mise a budeme zvládat obtížné a zábavné výzvy nejen na počítači, ale také na živo v přírodě. V

PLAYCAMP

Přijeď s námi zapařit!

Máme super vybavení, nejnovější hry

a na našich LAN party nechyběj ani profíci!

Paříš na PC? Nedokážeš si bez hraní nejvychytanějších her představit svůj život? Zbožňuješ Let'splay videa a chceš se setkat s jejich tvůrci? Toužíš zažít úplně nové dobrodružství v  přírodě a bavit se při sportech se super partou nových kámošů? Jedině PlayCamp je tábor pro tebe!

 

VIDEOCAMP

Ukaž svůj talent světu!

I Ty můžeš zářit před kamerou!

Nauč se triky od známých youtuberů.

Svět dobývají videa a YouTube. Přijeď na VideoCamp a nauč se natáčet videa, vlogy, krátké filmy a Let’splaye. Zjistíš, jak postupovat za kamerou i před ní. Poznáš nové kamarády a možná i budoucí parťáky.

Připravili jsme pro tebe Akademii úspěšného Youtubera. Úspěšní Youtubeři tě povedou tvorbou videa krok za krokem. Naučíš se, jak psát scénáře a mluvit do kamery. Zjistíš, jak se zviditelnit a vytvořit si velké množství odběratelů na svém YouTube kanálu.

Láká tě herectví? Máš talent a chceš ukázat, co v tobě je? Přijeď mezi nás! Naučíš se pracovat s hlasem, mimikou a další fígle pro úspěšné herce. VideoCamp ti dá možnost zazářit před kamerou.

Povzbuď svou kreativitu a rozšiř si obzory. Přesně to potřebuješ k nastartování slibné kariéry!

 

STYLECAMP

Vykroč z davu stylem!

Najdi, v čem vynikáš, a neboj se to ukázat!

Poradí ti známé tváře a užiješ si super zábavu.

Svět 4CAMPS již druhý rok přináší tábor o stylu, StyleCamp! Styl vychází z tebe sama – je to způsob komunikace, vystupování i volba koníčků a aktivit. Ale určitě nehodláme vynechat módní trendy, make-up a krásné účesy. Přijeď na StyleCamp a bav se s kamarádkami o tom co máš nejraději, o trendech, kráse a osobnosti!

 

MOVECAMP

Dobrodružství, které tě rozhýbe!

Týmové turnaje, utkání plná adrenalinu i závod o přežití. Tady se nudit určitě nebudeš!

MoveCamp není tábor pro bábovky!

Užiješ si nadupané týmové turnaje a adrenalinové závody, zkusíš si desetiboj, zlepšíš si kondičku, zažiješ survival dobrodružství v neprostupné džungli a kromě nových kamarádů poznáš i svoje limity. Sáhnout si na dno může být totiž i příjemné, když víš, že tě ostatní podrží a pustí tě jen tam, kam ty sám chceš.

Ticketpro