Amarylis a zlatá dvacátá aneb oslavte s námi 90 let vily Stiassni

25.1.2019, 10:00 – 10.2.2019, 16:00

Vychutnejte si interiéry vily Stiassni doplněné o kouzlo květinových aranžmá. Jedinečně, neopakovatelně a jen pro Vás důkladně vybraných a aranžovaných týmem floristy Slávka Rabušice. Letos již potřetí!

Cena vstupenky: 200 Kč / 140 Kč, , ,  Kč

Pro každý ročník je pečlivě vybíráno téma celé výstavy. První ročník ve vile startoval v roce 2017 s titulem „Kouzlo květin ve 30. letech“, při druhém ročníku „Orchideje ve vile“ jsme si připomněli zálibu paní domu, Hermine Stiassni, v pěstování orchidejí. A co nás čeká letos? V roce 2019 si budeme připomínat 90 let od dokončení stavby vily Stiassni v roce 1929, a proto nosným tématem letošní květinové výstavy bude připomínka oněch zlatých dvacátých let. Atmosféru doby bezstarostnosti, radosti a elegance budou reprezentovat veliké a výrazné květy amarylisů v kombinaci s dalšími oblíbenými květinami.

Přijměte tak pozvání na mimořádnou výstavu květinových aranžmá uprostřed zimních měsíců ... vila rozkvétá! A nejen to, vila také ožívá, neboť 25. a 26. ledna bude připraven speciální doprovodný program. Více informací zde.

Výstava květinových aranžmá je součástí prohlídkové trasy vily. V termínu výstavy je otevřeno denně. Prohlídky vychází každou celou hodinu od 10 do 16 hodin. Doporučujeme rezervaci.