Hotel Milan Vopička je rodinný hotel obklopený zelení golfového hřiště a zátokou Vltavy

6. říjen 2023, 13:37
Hotel Milan Vopička je rodinný hotel obklopený zelení golfového hřiště a zátokou Vltavy

Hotel Milan Vopička vám nabídne pohodlné ubytování v blízkosti zámku Hluboká nad Vltavou v Jihočeském kraji.

Pohodlné ubytování

Ubytovat se můžete ve dvou až tří lůžkových pokojích či rodinných apartmánech pro čtyři až pět osob. Čisté a účelně zařízené ubytování na Hluboké ubytuje až 50 hostů. Zajímavostí je, že si tu můžete zvolit výhled z hotelového pokoje. Na zámek, bazén, Vltavu, tenisové kurty či na golfové hřiště. Pro firmy zde mají připraveno soukromé zázemí včetně konferenční a zasedací místnosti s kapacitou 25 míst a společenský a herní salonek pro 15 lidí.

Jak sami humorně prohlašují: „Britská královna u nás ještě nebyla, aktivnímu odpočinku prý tolik neholduje. Zato pánové ze Sněmovny lordů, Václav Klaus a Jaromír Jágr ano. Třeba se trefíte a budete mít stejný pokoj.“

Restaurace

Připraví zde pro vás českou i mezinárodní kuchyni z potravin od místních dodavatelů. Co třeba čerstvé a křupavé pečivo k snídani před tenisem a po návratu z bruslařského výletu poctivé vepřo knedlo? Orosená dvanáctka po finálové čtyřhře přijde vhod i venku pod slunečníky. Restaurace je připravena hostit vaši speciální oslavu, firemní i společenská setkání.  Je spojena s venkovní terasou a nabízí dobře zásobený stylový bar ve dřevě pro večerní posezení a taktické týmové porady na rozmanitá společenská témata současnosti.

Vzhůru za sportem

Hotel Milan Vopička je ideální pro aktivní hosty. Jedná se o ideální místo pro tenisty a golfisty s vlastními kurty a golfovým hřištěm přes cestu. Svůj ráj tu ale najdou i další rekreační sportovci.  Ať jste nadšenec nebo nadšený profesionál, tenis a golf jsou hlavním lákadlem. Nabídnou vám vlastní 4 tenisové kurty s večerním osvětlením, venkovní bazén a vyhlášený green na golfovém hřišti Golf Hluboká čeká hned vedle areálu. Vyhlášené golfové hřiště pro všechny hráčské kategorie se nachází v romantickém prostředí. Jako ubytovaní hosté se nemusíte vůbec namáhat a startovat auto. Stačí pár kroků a zelené království je vaše: 18 jamkové golfové hřiště, veřejné 9 jamkové golfové hřiště, chipping a putting green, velké odpaliště, golf klub, profesionální trenéři golfu a půjčovna golfového vybavení. Nebo si zde uspořádejte tenisový turnaj pro své přátele nebo kolegy. Díky zázemí a osvětlení kurtů, můžete hrát až do setmění. Neustále se pracuje na rozšiřování sportovní nabídky, nově si tak můžete zkusit nohejbal a minifotbal.

Další aktivity v okolí

Nebo obujte inline brusle, sedněte na kolo nebo vyrazte na malebnou stezku, která vede přímo vedle hotelu až do historického centra Českých Budějovic. Také Hluboká nad Vltavou je centrum pestré škály sportovních aktivit sama o sobě. Díky vynikající poloze hotelu je můžete poznat během chvilky. Městské koupaliště s toboganem je vzdálené pouhých 400 metrů, bowlingové centrum je také blízko. Jste-li milovníkem koní pak se můžete vydat do blízkého Vondrova.

Vydejte se na toto krásné místo a poznejte krásy okolí, nudit se tu rozhodně nebudete.

Hotel Milan Vopička

adresa: Sportovní 878, Hluboká nad Vltavou, 373 41 
telefon: +420 387 965 822
e-mail: [email protected]

www.hotel-milanvopicka.cz