Noc na Karlštejně na zámku Lednice

4.7.2017, 20:30 – 22:30

Legendární příběh znovu ožívá v podobě inscenace s hity Karla Svobody a to na zámku v Lednici. Zámek Lednice se na dvě noci promění v Karlštejn.

Cena vstupenky: 690,- a 1990,-, , ,  Kč
Noc na Karlštejně na zámku Lednice
  • Adresa:
    Zámek 1
    Lednice 691 44

Noc na Karlštejně – 6. ročník Muzikálů v Lednici v duchu změn

PROGRAM:

- Návrat k hranému muzikálu (NE koncertní verze)

- Pódium a kulisy obstará samotný zámek (sedí se naproti zámku)

- Hraje Divadlo Karlštejn

- Pro omezený počet míst a velký zájem hrajeme dvě představení

 

V jedné z hlavních rolí bude tentokrát i samotný zámek Lednice, který bude tvořit autentickou kulisu a živé pódium pro herce. Čestném nádvoří dodá představení nezaměnitelnou a přímo magickou atmosféru, kde si návštěvníci budou moci vychutnat hity Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja hoj a mnohé další písně od Karla Svobody a Jiřího Štaidla.

Děj se odehrává za doby Karla IV. na právě postaveném hradě Karlštejně, který se má stát místem klidu a odpočinku pro českého panovníka. Klid je však narušen nejen příjezdem bavorského vévody, ale i porušením králova zákona, který zakazuje ženám vstup na hrad. Během jedné noci se však na hradě nezávisle na sobě objevují hned dvě ženy, neť purkrabího Alena a královna Alžběta…

Představení pod širým nebem se koná za každého počasí a začátek má ve 20:30, jeho délka je cca 110 minut včetně přestávky (20 min).

Účinkují: Hana Holišová, Daniel Bambas, Pavel Vítek, Regina Rázlová, Jan Kříž, Miloslav Mejzlík, Tomáš Smička, Ivana Korolová, Václav Knop, Lukáš Kunst, Martin Hubeňák, Petr Šudoma a místní kobylka.

Režie: Václav Knop

Producenti: S PROMOTION s.r.o. a KVArt Production s.r.o. ve spolupráci s Janisem Sidovským

Více informací na www.muzikalyvlednici.cz