ARCOLOR - festival mladé mody

9.9.2015 – 10.9.2015, 23:59

Arcolor Festival mladé módy je očekávanou každoroční událostí. Několik módou nabitých dní a představení mladých nadějných návrhářů.

Nejdelší molo světa!

Pyšníme se nejdelším molem na světě! Festival každoročně vrcholí průvodem modelek přímo v centru Prahy, které předvádí modely úřadujícího ArFashion Designera. Více jak 3 km dlouhé molo neunikne zraku žádného návštěvníka metropole.

Založení

Festival založila Bára Severin ve spolupráci s módní návrhářkou Pavlou Gerschonovou a architektkou Andreou Pujmanovou. Celá akce probíhá jako pomoc mladým oděvním designérům. Nejedná se o výdělečnou činnost, proto festival zaštiťuje stejnojmenné občanské sdružení.

Přidej se!

Lidí, kteří se podílejí na současné podobě a na tom, že se festival každým rokem zlepšuje a více expanduje, přibývá. Patří jim velký dík. Dalšími, bez koho by festival nemohl fungovat, jsou naši partneři. Chcete se festivalu účastnit i jinak než jako oděvní tvůrce, chcete získat cenné zkušenosti s produkcí a průběhem takové velkolepé akce? Neváhejte a pište na [email protected]

Proč mladým návrhářům pomáháme a jak?

Mladí oděvní tvůrci, ač plni nadšení pro oděvní tvorbu a s obrovským talentem, mnohdy nemají prostředky a dostatečné zkušenosti pro představení vlastní módní show, o které by se navíc dozvěděli potencionální zákazníci či média. Proto jsme tu my, abychom jim s tímto pomohli.

Přihlásit do projektu se může každý, kdo splní podmínky pro účast v soutěži ArFashion Designer.

Pomozte dětem!

Arcolor kromě pomoci mladým začínajícím návrhářům pomáhá dětem formou každoročně pořádané sbírky, která probíhá během festivalu a její výtěžek putuje na konto Pomozte dětem! www.pomoztedetem.cz