Zlin Design Week 2015

20.4.2015 – 24.4.2015, 23:59

V dubnu ožije Zlín designem. Proměníme nejrůznější místa, pozměníme ulice, zapojíme celé město. Cílem je diskutovat a propojovat. Víte, že Baťa byl jeden z prvních, který spojil design a marketing? My v tom chceme pokračovat a všem ukázat, že Zlín je hlavní město českého designu.

Zlin Design Week je projekt realizovaný studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

5 nabitých dnů plného designu

Čeká tě 5 neobyčejných dnů plných designu, umění a hlavně zábavy. Zlín představí práce českých i zahraničních studentů, designérů a značek. Nuda tě rozhodně nečeká!

Design a Marketing
Jdou spolu design a marketing ruku v ruce? O spojení těchto dvou různých oborů budou ve dvou dnech diskutovat odborníci z České republiky i zahraničí.

Výstavy a instalace
Výstavy představí více něž 50 předních českých desingérů, světoznámých značek i uměleckých škol. Třešničkou na dortu celého Zlin Design Weeku pak budou unikátní instalace přímo v ulicích Zlína.

Více jak 600 talentů
Celý Zlin Design Week bude zakončen galavečerem, na kterém se vyhlásí vítězové soutěže Talent designu z více jak 500 přihlášených soutěžících.

Pecha Kucha night
Těšit se můžeš na večer plný přednášek zajímavých osobností zejména ze sféry vizuálního umění. Všechny prezentace ve stylu 20x20 (20 slidů po 20 vteřinách).

Nejlepší mladí designéři
Závěr design weeku bude patřit těm nejlepším z nejlepších. Na slavnostním galavečeru soutěže Talent designu oceníme a odměníme nejlepší mladé designéry z celého světa.

Více informací a program na zlindesignweek.com