Komici z Na stojáka v OC Letňany

30.11.2014, 18:00 – 19:00

Ti nejlepší z populární show Na stojáka vystoupí už 30. listopadu v Obchodním centru Letňany. Pořádnou porci smíchu si budete moci užít díky brilantnímu humoru Lukáše Pavláska, Ester Kočičkové a dalších skvělých komiků. Pro všechny ty, kteří se rádi smějí, připravilo Obchodní centrum Letňany vysoupení komiků z české “stand up comedy” Na stojáka.

Pro toto vystoupení se jeden z prostorů obchodního centra promění v pravou divadlení scénu a navodí tak tu správnou atmosféru. Nejznámější tváře Na stojáka rozjedou neuvěřitelnou škálu humoru, která diváky jednoduše donutí se smát. Populární Lukáš Pavlásek, Ester Kočičková, Daniel Čech a Karel Hynek se postarají o to, aby se ani na chviličku nenudili. Kouzlo show Na stojáka tkví z velké míry také v improvizaci, kterou její komici rádi využívají. Nechme se překvapit, z jak velké míry budou vtípky předem připravené a koho si vezmou na mušku. Budou se snažit opravdu ze všech sil, protože stand up comedy, čili sólové výstupy bavičů, jsou snad tím nejtěžším testem, kterým může komik běhěm své kariéry projít. Na rozdíl od televizních estrád totiž nikdo nevelí publiku, kdy má vděčně reagovat potleskem, jde pouze o to, jak přihlížející diváky dokáží v konkrétním momentu pobavit. Záleží jim na každé vteřině!

Vstupenky na toto vystoupení bude možné získat přímo v OC Letňany. Pro bližší informace sledujte oficiální stránky OC Letňany.