Na All Ride Show se představí na sto unikátních motocyklů

25.10.2019 – 27.10.2019, 23:59

Britská garáž na přestavbu motorek Auto Fabrica, japonští Custom Works ZON nebo Krautmotors a Hookie Co. z Německa patří mezi potvrzená jména, jejichž díla uvidíme na pražské výstavě custom motocyklů s názvem All Ride Show. Přehlídka více jak stovky unikátních strojů se koná o víkendu 25. až 27. října v industriálních prostorách Art Districtu Pragovka v pražských Vysočanech, kam se po třech předchozích ročnících stěhuje ze zrušené Továrny na Maninách. 

Z dalších zvučných jmen v oboru budou zastoupeni němečtí Kraftstoffschmiede a Schlachtwerk či belgičtí Workhorse speed shop, kteří v Praze představí své drag biky v tradiční expozici sprinterských speciálů Sultans of Sprint. Kromě speciálů na 1/8 mílové sprinty se diváci mohou těšit i na motorky upravené pro americkou plochou dráhu zvanou Flat track. Pro fanoušky svobodomyslné jízdy pořadatelé ve spolupráci s pražskými Chopp Brothers připravili téměř dvě desítky mašin v rámci sekce Chopper's Not Dead. 

Díky většímu prostoru se rozšíření dočká i „pop-up“ část, v níž letos budou letos nejen prodejní obchůdky, ale i stánky zástupců zaběhnutých moto značek, ale i některých českých znovu vzkříšených projektů, jako jsou ČZ a Čechie. Nedílnou součástí komunity na míru upravených motorek jsou i řemesla a umění jako různé druhy lakování, airbrush, zpracování kůže a kovů, které budou na místě k vidění od nejlepších mistrů v oboru. Café racerům, bratům, ratům, bobberům, chopperům, scramblerům a dalším unikátním motorkám bude v hale dělat společnost i výstava tematických kreseb, obrazů a plastik od několika českých umělců. 

Vstupenky v ceně 150 Kč je možné zakoupit pouze přímo na místě. Více informací na www.allerideshow.cz.