JAMAIR – IRENA BUDWEISEROVÁ TRIO | PODZIMNÍ ABONENTNÍ CYKLUS 2019

21.10.2019, 19:00 – 22:00

WORLD MUSIC

Máte rádi spojování hudebních stylů s příchutí exotiky i tradice? Hudbu, kterou nelze zařadit? Pak si přijďte poslechnout výborné muzikanty, kteří vám tu pestrou směsici hudby představí. Směsici hudby, kterou je radost poslouchat i objevovat.

Cena vstupenky: 280 Kč

JAMAIR

V tomto seskupení se setkali tři výrazní interpreti, ovlivnění různými hudebními žánry a různými kulturami. Irena Budweiserová, kterou známe jako zpěvačku s osobitým a energickým projevem, ať již zpívá spirituály, gospely, bluesové skladby nebo folkové balady či své vlastní písně. Mário Biháry, akordeonista a zpěvák, který spojuje romské hudební cítění s klasickou, folkovou i moderní elektronickou hudbou. A výborný kytarista a zpěvák Jakub Racek, který byl Bluegrassovou asociací ČR několikrát oceněn kytaristou roku.

V názvu skupiny se spojila počáteční písmena jejich křestních jmen. Na pódiu pak jejich energie. Svůj pohled na world music představí Jamair v romských, španělských a sefardských písních. Nebudou samozřejmě chybět ani spirituály. Můžeme se těšit na hudbu plnou virtuózní interpretace, na hudbu naplněnou emocemi, opravdovostí a nenapodobitelnou atmosférou.

Jakub Racek – elektrická kytara, zpěv

Mario Biháry – akordeon, piano, klávesy, zpěv

Irena Budweiserová– zpěv, perkuse

L&K Forum od 19:00, stolové uspořádání.

Sál i občerstvení bude otevřeno od 18:30.

Na tento cyklus opět nabízíme možnost zakoupení zvýhodněné abonentní vstupenky, která zahrnuje vstupné na všechny tři koncerty. Abonentka je přenosná.

Předprodej abonentek v cene 700,- Kc a vstupenek na jednotlivé koncerty na recepci ŠKODA Muzea.

Cena vstupenky na jednotlivý koncert Jamair 280 Kč

Kde:

ŠKODA Muzeum | sál L&K Forum