Roztančené jeviště - Souboj divadel Praha/Nanečisto - Švandovo divadlo

Herci a herečky z osmi pražských divadel v jedinečné taneční show již podruhé ve Velkém sále Švandova divadla!

Roztančené jeviště - Souboj divadel Praha/Nanečisto - Švandovo divadlo
  • Adresa:
    Štefánikova 6/57,
    Praha 5, 150 00
Hrají: Adéla Gondíková, Ivana Chýlková, Sara Sandeva, Berenika Kohoutová, Miroslav Hrabě, Vladimír Polívka, Karel Heřmánek ml., Peter Pecha

Velkolepá taneční show se po loňském úspěchu vrací na prkna Švandova divadla. Opět se můžete těšit na exkluzivní a neopakovatelný finálový GALAVEČER, avšak z důvodu vysokého diváckého zájmu jsme pro vás letos připravili navíc hvězdami a vynikajícími tanečními show nabitý i finálový večer NANEČISTO, a to hned v předvečer slavnostního finálového galavečera. 

Každý ze soutěžících herců a hereček Vám zatančí jeden standardní a jeden latinskoamerický tanec, které po boku profesionálních tanečníků natrénovali a předvedou za hudebního doprovodu kapely Gin in Jam v předvečer slavnostního finále dne 14. března 2019 ve Velkém sále Švandova divadla. 

Po úspěšné akci Roztančené jeviště – Souboj divadel v minulém roce, jsme pro Vás připravili 2. ročník, ve kterém se představí noví účinkující: Adéla Gondíková za Divadlo Háta v rámci Divadla Palace, Berenika Kohoutová za Studio DVA, Ivana Chýlková za Činoherní klub, Sara Sandeva za Divadlo v Rytířské, Karel Heřmánek ml. za Divadlo Bez zábradlí, Miroslav Hrabě za Divadlo Radka Brzobohatého, Vladimír Polívka za Dejvické divadlo a Peter Pecha za Divadlo Broadway.

 

Čtvrteční finálový večer NANEČISTO je klasickým finálovým večerem, avšak bez poroty a slavnostního vyhlášení. Diváci uvidí kompletní program – tj. všechna taneční vystoupení s živým hudebním doprovodem kapely Gin in Jam, pěvecká vystoupení hostů a večerem provede loňský vítěz David Gránský

Na závěr večera bude vyhlášen pouze jediný vítěz, a to vítěz diváků v sále – tzv. vítěz finálového večera NANEČISTO.

Autorský projekt Tanečních kurzů Martina Šimka & Terezy Řípové s. r. o. byl odstartován v roce 2016 v Městském divadle Mladá Boleslav, kde proběhl první ročník projektu Roztančené divadlo aneb Když herci tančí. Po tamním diváckém i všeobecném úspěchu již proběhl třetí ročník v Mladé Boleslavi, vedle toho také první ročník v Západočeském divadle v Chebu a v jednání jsou i další oblastní divadla. 

NAVŠTIVTE FACEBOOK AKCE. 

Ve čtvrtek 17. 1. 2019 od 10h proběhne v kavárně ŠD tisková konference k projektu, na níž budou představeny jednotlivé soutěžící páry, včetně toho, jaká pražská divadla reprezentují, a jaké tance jim byly vylosovány. Druhý pražský ročník je také propojen s nafocením benefičního kalendáře na podporu boje proti domácímu násilí – „Síla ženské křehkosti“. 

Taneční páry (herec/herečka + tanečník/tanečnice + reprezentované divadlo):
1) Adéla Gondíková + Martin Šimek - Divadlo Háta v rámci Divadla Palace
2) Berenika Kohoutová + Jakub Necpál - Studio DVA
3) Ivana Chýlková + František Kopecký - Činoherní klub
4) Sara Sandeva + Adam Havel - Divadlo V Rytířské 
5) Karel Heřmánek ml. + Tereza Řípová - Divadlo Bez zábradlí
6) Peter Pecha + Petra Stehnová - Divadlo Broadway
7) Miroslav Hrabě + Zuzana Šťastná - Divadlo Radka Brzobohatého
8) Vladimír Polívka + Dita Tuháčková - Dejvické divadlo