Královna české avantgardy Iva Bittová s Čikori zahraje ve Stromovce

29.8.2018, 19:30 – 21:30

Královna české avantgardy, která boří hranice mezi jednotlivými žánry, Iva Bittová a Čikori nahráli jedno z nejlepších alb české alternativně-jazzové scény. V Tiskárně na Vzduchu vám ho zahrají naživo ve středu 29. srpna od 19.30 hodin. Lístky je možné koupit v předprodeji i na místě.

Cena vstupenky: 290 Kč

Ivu Bittovou není třeba dlouze představovat. Neobyčejná osobnost, všestranná houslistka, skladatelka a zpěvačka, která prošla klasikou, jazzem, folkem, world music, rockem, experimentální alternativou. Vystupovala v Evropě i v Americe a je držitelkou mnoha cen. Ve středu 29. srpna vystoupí v kulturním prostoru Tiskárna na Vzduchu.

„Máme velkou radost, že na našem pódiu budeme hostit Ivou Bittovou s kapelou Čikori. Iva Bittová je osobnost, pro kterou neexistují v hudbě žádné hranice. Zcela určitě patří mezi jedny z nejvýraznějších a nejoriginálnějších osobností současné české hudební scény. Její tvorba má uměleckou hodnotu, kterou ocení nejen hudební fajnšmekři.  Nenechte si ujít před uměleckou pauzou jeden z posledních koncertů roku 2018/2019“, zve na koncert dramaturg Matěj Halaš.

Vstup: 290 Kč v předprodeji GoOut.

Facebook: https://www.facebook.com/events/296116494281591/

Předprodej: https://goout.net/cs/listky/iva-bittova-cikori/etuc/