Hip Hop slaví 45 vol. 1 v Tresor Clubu

6.4.2018, 19:00 – 7.4.2018, 5:00

Vinohradský Tresor Club si v rámci oslav hip-hopového 45letého výročí připravil sérii našlapaných hip-hopových akcí. První se bude konat již 6. dubna a line-up bude hodně silný. Rozjet to budete moct s českými i slovenskými interprety. S V.I.P. vstupenkami si navíc budete moct užít party přímo s účinkujícími.

Cena vstupenky: 250 Kč

Hip-hop se zrodil již před neuvěřitelnými 45 lety v New Yorském Bronxu. Jeho vznik si můžete spojovat s DJem Kool Hercem. Multižánrový vinohradský Tresor Club si nenechal takovou příležitost ujít a pro hip-hopové nadšence připravil sérii tří velkých koncertů, na kterých se dočkáte hip-hopových hvězd české a slovenské scény. První ze série se uskuteční 6. dubna 2018. Poslední akce bude spojena s poctou oslav 100 let od založení Československa.
V dubnu se v Tresoru dočkáte našlapaného line-upu. Těšit se můžete na Indy & Wich, rapového ekvilibristu Strapo, představitele conscious hip-hopu Suve, showmany Zverina a Shomi, partymakera DJ Poetu, anebo na mastera of turntablism DJ Spinhandz.

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na GoOut.
https://goout.net/cs/listky/indy-wich+strapo+dalsi/gayb/
V předprodeji vás vyjdou na 250 Kč. Jestli si je přesto chcete zakoupit až na místě, připravte si 300 Kč.
Připravili jsme i speciální V.I.P. vstupné, které má omezenou kapacitu. S ním si užijete vlastní bar, dostatek místa na sezení, ale hlavně budete v kontaktu přímo s interprety. Fotka s kámoškou z akce je sice fajn, ale bavit se přímo se Strapem bude větší sranda. V.I.P. vstup se dá také zakoupit na GoOutu a stojí 500 Kč.

Kde: Vinohradská 25, Praha 2