Jarní trendy na WORLD OF BEAUTY & SPA

16.3.2018 – 17.3.2018, 23:59

Ve dnech 16. a 17. března se pro návštěvníky PVA EXPO PRAHA-Letňany otevře již 25. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Na více než třech stovkách výstavních stánků se návštěvníkům budou věnovat špičkoví odborníci poskytující cenné rady a informace o nabízených přípravcích a metodách. Budou připraveni zodpovědět dotazy, poradit s aplikací i volbou správného přípravku pro klienta i pro vlastní užití, ať již půjde o poradenství k anti-aging metodám, péči o ruce a nohy, regeneraci či alternativním metodám v oboru. Rozšiřuje se zastoupení přírodních přípravků, wellness produktů a přípravků pro aromaterapii, relaxaci, masáže, detoxikaci i celkový zdravý životní styl.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i módě. Na veletrhu je budou prezentovat přední vizážisté, stylisté i kadeřníci. Veletrh bude provázet celá řada soutěží: „Rococo” fotomake-up Štěpánky Podroužkové, „Creative image team“ Pavla Bauera, líčení, účesy a body painting ve stylu „Mystic Gothic”, soutěže v nail designu, v salonním nail artu, v manikúře.  Soutěž v prodlužování vlasů bude tentokrát pojata zcela jinak a kromě cen pro vítěze si návštěvníci budou moci sami vyzkoušet svoji zručnost i přispět darováním vlasů na paruku z pravých vlasů těm, pro něž může být momentálně tím nejkrásnějším dárkem.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz