Centrum Freeport čeká nákupní událost roku. Late Night Shopping nabídne až osmdesátiprocentní slevy

23.9.2017, 14:00 – 23:59

V sobotu 23. září čeká návštěvníky nákupního centra s oblečením a módními doplňky Freeport Fashion Outlet se sídlem v Hatích na Znojemsku nejdůležitější nákupní akce roku. Takzvaný Late Night Shopping přinese v 75 obchodech centra ceny až o osmdesát procent nižší. Během nočního nakupování se lidé mohou těšit také na bohatý program a známé osobnosti v čele s raperem Majkem Spiritem. Soutěžit se bude o nový vůz Opel Corsa.

Noční nakupování, vysoké slevy, zábavný program, soutěže a také známé tváře ze showbyznysu. To vše čeká návštěvníky během Late Night Shoppingu, kterým si centrum Freeport Fashion Outlet připomene v sobotu 23. září své letošní 14. výročí.

„Jsme rádi, že se Late Night Shopping stal pro širokou veřejnost již pojmem a znamená nejen bezkonkurenčně nejvýhodnější nákupy v roce, ale nabízí zákazníkům za tyto nákupy ještě šanci vyhrát nový automobil. Věříme, že se nám letos podařilo ještě vylepšit doprovodný program, který obohatí zážitek z nakupování s mimořádnými slevami,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet s tím, že slevy na zboží ve více než 75 značkových obchodech budou probíhat po celý den (od dopoledních deseti hodin až do půlnoci).

Hlavní program začne v sobotu od 14 hodin. O příjemnou atmosféru se bude starat známý moderátor Miroslav Šimůnek z TV Prima. Ve Freeportu se také představí populární raper Majk Spirit. Lidé se mohou těšit i na Mr. Beana, kouzelníka Tomasiana, dále na světelnou, taneční a barmanskou show. Mezi VIP hosty nebudou chybět známé tváře Eva Decastelo a Monika Marešová.

Velkým lákadlem bude rovněž soutěž o nový vůz Opel Corsa, ve kterém odjede jeden ze zákazníků sobotních nákupů.

Další informace jsou k dispozici na www.freeport.cz