Tolik hlav - Divadlo Dobeška

12.9.2017, 19:00 – 21:00

Kamil Střihavka, rockový zpěvák, představitel titulní role v legendární rockové opeře Jesus Christ Superstar, frontman rockových seskupení Leaders!, B.S.P. či Supergroup, přichystal svým fanouškům – a nejen jim! – originální překvapení.

Tolik hlav - Divadlo Dobeška
  • Adresa:
    Jasná I 1181/6
    Praha 4 147 00

Divadelní hra Kamila Střihavky.
Rozhodl se totiž zrealizovat další ze svých snů a přichází s divadelní prvotinou, kterou je činoherní představení TOLIK HLAV. Premiéra proběhla 26. dubna 2015 v
pražské Baráčnické rychtě. Divadelní hra TOLIK HLAV je hořká komedie o přátelství, odvážných snech a lásce k big beatu na přelomu 70. A 80. let v tehdejším Československu. „Rád bych dal přivonět k této době nejen současné mladé generaci očima jejich vrstevníků, ale i všem, kteří mají tato léta ještě v paměti,“ říká autor. Nabídku zúčastnit se tohoto divadelního projektu přijali herecké hvězdy Zdena Hadrbolcová, Kristýna Leichtová, Jan Dolanský a Jan Zadražil, doplněné překvapivým složením epizodních postav a jemně propracovanou hudební dramaturgií.

Na divadelní hře se dále podílejí: Darina Korandová (asistent režie), Ivana Slámová (dramaturgie), Michal Hons (produkce), Milan David (scéna), Martin Semecký (světelný design), Michal Hons (zvuk, zvuková úprava).