Letní odpoledne pro zdraví a pohodu

26.7.2017, 14:00 – 21:00

Léto v plném proudu – ideální čas na venkovní party! Přijďte si s námi užít parádní odpoledne plné pohody, milých lidí a samozřejmě skvělého jídla. Ochutnáte neobyčejné dobrůtky, protáhnete tělo, načerpáte inspiraci a nabijete se tou pravou letní energií…

Zveme vás na odpolední setkání v Lužáneckém parku, během kterého se můžete těšit na zajímavé přednášky, workshopy jógy, stánky s výborným veganským a raw jídlem, výživové poradenství a další překvapení. Celá akce navečer vyvrcholí oblíbenou Vegeparty, kterou přesouváme na deky ven.

_____________________

CO NA VÁS ČEKÁ:


14–18 hodin

OBČERSTVENÍ
❋ O výborné jídlo a pití se postará MyKitchen – veganské a vitariánské občerstvení.
❋ Ještě sladší život nám pak zajistí stánek s veganskými lanýži od Martina a fenomenální veganská zmrzlina Božský kopeček od Cukrárna Tutti Frutti.
❋ No a samozřejmě nebude chybět stánek Vitalvibe s oblíbenými RAW/BIO produkty a ochutnávkou těch nejzdravějších dobrot.

JÓGA, TAI CHI, PÁROVÁ AKROBACIE
❋ Milovníci pohybu si budou moci společně zacvičit jógu, vyzkoušet si nebo se podívat na ukázku párové akrobacie, či se seznámit se základy umění tai chi.

PŘEDNÁŠKY
❋ Principy Tradiční čínské medicíny nám přiblíží výživová specialistka Michaela Ptáčková.
❋ O přednášku na téma rostlinná výživa při sportu i jiných fyzických aktivitách se postará Karla Marešová, sportovní koučka a veganská závodnice v silovém trojboji.

VÝŽIVOVÉ PORADENSTVÍ
❋ Po celé odpoledne navíc můžete zdarma využít poradenství naší výživové specialistky Michaely Ptáčkové, odbornice na tradiční čínskou medicínu a ajurvédu. Můžete s ní probrat cokoliv, co se týká zdravé stravy a zdravého životního stylu.


19–21 hodin

VEGEPARTY
❋ Po odpoledni nesoucím se v relaxačním a lehce osvětovém duchu bude následovat společná Vegeparty. Přijďte si popovídat, seznámit se s bezva lidmi a ochutnat výborné jídlo na tradiční degustaci vegan/raw dobrot, které budeme vzájemně sdílet. Tentokrát v piknikovém duchu na dekách v parku. Během, akce na vás čeká netradiční hudební překvapení, které vykouzlí tu správnou podmanivou atmosféru letního večera…

Vstup je jako obvykle za jídlo. Přinést můžete vaše domácí speciality i s recepty a zapojit se tak do slosovatelné soutěže. Nebo prostě cokoli, co je vegan či raw (ovoce, nápoje, oříšky, zdravé pochutiny…).

No a kromě pochoutek ke společnému stolu si s sebou nezapomeňte přibalit i deku a své milé. Domácí mazlíčci jsou samozřejmě také vítáni.

Více o Vegepárty na samostatné události zde: Vegeparty: Vyletněná v Lužánkách / https://www.facebook.com/events/1816038675378115

_____________________

PODROBNÝ HARMONOGRAM:

❋ 14.00–18.00
Celostní výživová poradna, bezplatná konzultace (Michaela Ptáčková)

❋ 14.00–14.30
Principy Tradiční čínské medicíny, přednáška (výživová specialistka Míša zVitalvibe)

❋ 15.00–15.30
Tai Chi, workshop pro začátečníky (Radovan Janota)

❋ 16.00–16.30
Párová akrobacie pro dospělé i pro rodiče s dětmi, ukázka a workshop (Dorka z Bistro anatomy - movement lab)

❋ 17.00–17.30
Síla, svaly, veganství – jde to dohromady?, přednáška (sportovní koučkaKarla Maresova)

❋ 17.30–18.15
Jóga pro radost, společné cvičení (Anička ze studia Happyoga)

❋ 19.30–21.00
Společný piknik aneb „Vyletněná Vegeparty“ + doprovodné hudební vystoupení na Hang drum (Ondřej Vala)

_____________________

Moc se na vás těšíme!

Váš tým Vitalvibe


Poznámka - akce se koná pouze za pěkného počasí.