Základy sommelierství, vína a vinařství ČR - Brno

21.1.2017

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz (9.00–18.00 hod.) vinařství pod vedením některého z tuzemských špičkových sommelierů.

Základy sommelierství, vína a vinařství ČR je nejnavštěvovanějším kurzem Vinařského Institutu a po jeho absolvování získáte základní přehled v oblasti vína a vinné kultury. Jedná se o intenzivní celodenní kurz vinařství pod vedením některého ze špičkových sommelierů, kde se naučíte vše o degustaci a servisu vína, zjistíte jak snoubit víno s pokrmy i jak poznat vady a nedostatky vína. Dozvíte se, jak se třídí vína v České republice a jaké jsou přesně funkce sommeliera, samozřejmě vše včetně praktických ukázek. Kurz je současně vstupenkou do světa vína pro ty, kteří se rozhodnou dále studovat a dosáhnout až k CERTIFIKÁTU SOMMELIERA.