Největší hudební festival Hardstyle v Polsku! Opět v zábavném parku Energylandia v Zatoru!

27.8.2016

Vystoupení Kings Of Hardstyle v roce 2015 vyvolal obrovský zájem u milovníků tohoto druhu hudby v celém Polsku a nejenom – do Energylandie přijeli hosté z Čech, Slovenska, Německa, a dokonce z Nizozemí i z Turecka! Tuto ohromnou popularitu událost vděčí nejlepším světovým DJ a MCs.

Cena vstupenky: od 49 Zlotých Kč

Podobně jako v minulém roce, i festival Kings Of Hardstyle tohoto roku bude korunou koncertní sezony v Energylandii. Invazi silných, elektronických bitů uslyšíme již 27. srpna, čili poslední sobotu prázdnin. Nejvíce energetickou událost v létě zaručí nejslavnější DJ a legendy hardstyle-ové scény: Angerfist, Code Black, Crypsis, Miss K8, Psyko Punkz, Radical Redemption, Regain, Warface, a diváky rozpálí do červena nejlepší MCs: Renegade a Nolz.

Kromě úžasných sluchových dojmů, čeká na vás rovněž moc vizuálních atrakcí: naše gigantickou, 80-metrovou scénu vyplní vynikající scénografie a jejím doplněním bude ohňostroj, multi-laserová show a vystoupení nejlepších evropských performerů. Je samozřejmě, že během trvání festivalu vám budou k dispozici všechny atrakce zábavného parku, včetně největších roller coasterů ve střední Evropě!

Je již zahájen předprodej vstupenek na každý festival prostřednictvím „bileterie“ www.bilety.energylandia.pl/edm! Cena vstupenek v I. Kole je jen 49 złotých! Avšak zdůrazňujeme, že počet vstupenek za tuto cenu je omezen! Radíme proto spěchat a rychle si ji koupit. Ceny vstupenek v dalších kolech budou ve výši: 69 zł, 89 zł, 109 zł, 129 zł, a ve dni koncertu to bude už za 149 złotých.

Osoby, které mají zájem o vstupenky VIP budou mít více možností, včetně kromě jiného vstup do Parku už od momentu otevření, během trvání koncertů speciálně oddělenou zónu VIP s cateringem a barem v ceně a dalšími dodatky. Je možné je zakoupit za 400 złotých. Vstupenky lze koupit elektronicky pomocí strany: www.festival.energylandia.pl a v pokladnách Parku.