Letní kino na střeše nákupního Centra Černý Most

30.6.2016, 21:00 – 25.8.2016, 22:30

Prima chystá unikátní letní UPC MAX kino s projekcemi těch nejlepších českých filmů zdarma!

Filmový kanál Prima MAX vám přináší pecky nejen na svých obrazovkách, nyní si ale pro vás připravil i vymazlené filmové večery na střeše nákupního Centra Černý Most! Od 23. června, kdy proběhne slavnostní zahájení UPC MAX kina za účasti oblíbených herců a filmových tvůrců, budou čtvrtky patřit těm nejlepším českým filmům loňska, které vybrala odborná porota. Přijďte si zdarma užít filmové večery se skvělou atmosférou na MAX a vyberte nejlepší film, který získá divácké ocenění MAX Cena 2015.

Unikátní projekt letního kina nabídne od 23. června do 25. srpna deset nejlepších filmů uplynulého roku. Prima vám UPC MAX kino na střešním parkovišti Centra Černý Most díky spolupráci se CineStarem a Centrem Černý Most přinese zadarmo! Finálovou desítku filmů z celkových padesáti snímků roku 2015 vybrala odborná porota složená z předních osobností české filmové scény, ať už jde o respektované tuzemské filmové kritiky, publicisty, respektované herce nebo další osobnosti filmového průmyslu.

Slavnostní zahájení na střeše Centra Černý Most, která se promění v zázemí unikátního letního kina, bude moderovat Libor Bouček. Každé projekci bude od 19.30 předcházet autogramiáda herců a tvůrců aktuálně promítaného snímku. Samotné promítání vyvrcholí po 21. hodině.

Kromě filmového zážitku UPC MAX kino divákům přinese i jedinečnou možnost rozhodnout o historicky prvním držiteli MAX Ceny 2015. Po celou dobu trvání programu letního UPC MAX kina může veřejnost hlasovat, který z desítky nominovaných snímků získá MAX Cenu 2015, a to na webu www.maxkino.cz. „S každým novým projektem přemýšlíme o tom, jak ho posunout dál, aby měl maximálně logický přesah. Divácká cena v Česku nyní chybí, ale jsou to právě diváci, pro něž se filmy tvoří. Proto jsme se rozhodli dát jim prostor pro vyjádření. Vítězná trofej pochází z dílny uznávaného mladého návrháře Vladimíra Staňka, jenž stojí v čele vlastní značky pánského oblečení a doplňků STINAK a působí rovněž jako hlavní designér pánské linie značky Pietro Filipi. Časopis Forbes ho navíc letos zařadil mezi 30 nadějných Čechů pod 30 let,“ říká marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Program kina UPC MAX

Domácí péče - 30.6.
Ghoul - 7.7.
Ztraceni v Mnichově - 14.7.
Sedmero krkavců - 21.7.
Vynález zkázy  -28.7.
Schmitke - 4.8.
Gangster Ka: Afričan - 11.8.
Mallory - 18.8.
Kobry a užovky - 25.8.