Michal Prokop oslaví na festivalu Krásný ztráty - Live 70 v Lokti

12.8.2016 – 13.8.2016, 23:59

Michal Prokop oslaví sedmdesátku společně se svými příznivci, blízkými a celou plejádou hudebních hostů. Na dvoudenní festivalovou slavnost nazvanou Krásný ztráty - Live 70 si sezval řadu přátel, se kterými se v pátek 12. a v sobotu 13. srpna podělí o pódium v amfiteátru pod hradem Loket.

Jsem moc rád, že mohu všechny pozvat, aby se mnou tu nadcházející sedmdesátku oslavili v krásném prostředí u řeky Ohře. Snažím se hosty na pódium vybírat nejen podle svého gusta, ale také napříč generacemi a hudebními styly a věřím, že si každý najde to svoje,” říká Michal Prokop a s úsměvem dodává: „Budeme se zkrátka snažit ukázat všem našim věrným fanouškům i nově příchozím, zač je toho Loket!." Hlavní hvězdou obou večerů v úchvatném prostředí loketského amfiteátru bude oslavenec, vystoupí jak s Triem, s Lubošem Andrštem a Janem Hrubým a s hostující legendou rockové kytary Radimem Hladíkem tak s letitými spoluhráči z Framus Five.

Za pořadatele, agentury Joe's Garage a Vlny, upřesňuje David Gaydečka: „Po skvělé zkušenosti s naším koncertem Black Country Communion Joe Bonamassy, právě v amfiteátru v Lokti, se opět vracíme do tohoto exkluzivního místa. A to přesně o víkendu Michalových narozenin.” A kdo z dalších hostů se objeví na pódiu? Pořadatelé již nyní prozrazují vystoupení legendy české rockové písně Vladimíra Mišíka, jak jinak než s ETC, a neméně legendárních Collegium Musicum. Dále koncerty Tata Bojs nebo Roberta Křesťana s Druhou Trávou. Řada dalších jmen nejen z tuzemské hudební scény se na programu objeví v dohledné době. Vstupenky k sezení a stání na festival Krásný ztráty - Live 70 v Lokti, který proběhne 12. a 13. srpna 2016, jsou k dostání již nyní v síti Ticketpro. Sledujte novinky a aktuální události na https://www.facebook.com/events/544915709009325/.