Ski areál SKI365 Ostrava nabízí celoroční lyžování, snowboarding i běžkování

6. říjen 2023, 12:34
Ski areál SKI365 Ostrava nabízí celoroční lyžování, snowboarding i běžkování

Po celoročním lyžování, snowboardingu, běžkování a skialpinismu touží snad každý horal. . . Tento sen si můžete splnit ve Ski areálu SKI365, který naleznete v Moravskoslezském kraji, na okraji města Ostrava.  

Zimní sporty po celý rok ve Ski areálu SKI365

Zasněžovat se tu nemusí, mají zde totiž revoluční trenažéry se speciálním nanopovrchem, který kompletně nahrazuje sníh. V areálu se lyžuje, snowboarduje, běhá na běžkách či trénuje výstup na skialpech. Jezdí se v kryté hale a za každého počasí. Děti i dospělí si tak užijí jízdy na unikátních lyžařských trenažerech i mimo zimní sezónu, třeba 365 dní v roce. Pokud dostanete chuť na zimní radovánky, stav sněhu už zjišťovat nemusíte, jezdit tu můžete po celý rok.

O ski areálu a jak to funguje

Ski areál nabízí dvě stanoviště. Na prvním probíhá výuka jízdy na lyžích a snowboardu, na druhém pak běh na běžkách a stoupání na skialpech.

Jízda probíhá na indoor trenažeru s umělým svahem, ale s opravdovou lyžařskou nebo snowboardovou výbavou. Rychlost jízdy a sklon svahu jsou nastavitelné, začíná se s nejmenší obtížností, která se postupně zvyšuje. Obsluha může měnit rychlost a sklon jízdy – přizpůsobuje tak podmínky stylu, schopnostem a zkušenostem jezdců. Trénink zde je dobrou fyzickou přípravou na opravdový svah, stejně tak zlepšuje schopnost ovládání vlastního vybavení a bezpečnost na svahu. Výuku zajišťují certifikovaní instruktoři lyžování a snowboardingu. Všichni instruktoři vedou kurz metodickou, praktickou, a hlavně zábavnou formou. Návštěvníkům předávají své zkušenosti a vědomosti, protože jsou sami výborní lyžaři či snowboardisté a zimní sporty milují. S sebou nemusíte nosit téměř nic, kurzy probíhají v kryté hale na trenažeru s umělým svahem, bez sněhu, ale s opravdovou lyžařskou výbavou, kterou zapůjčíme na místě. Veškeré lyžařské a snowboardové vybavení a instruktor je v ceně.

Kurzy lyžování a snowboardingu ve Ski areálu SKI365

Dospělí si u nás mohou vybrat z nabídky individuálních kurzů nebo permanentek. Otevírají se kurzy pro ženy a je zde SKI365club s intenzivním pravidelným ježděním, fyzickou přípravou, metodickými rozbory, trénováním na branky a pivkem po tréninku.

Toto místo je také ideálním cílem pro školní výlety. Můžete přijít s celou třídou jen na pár hodin nebo si vyrazte místo klasického „lyžáku“ na dvouhodinovky po celý týden. A je to bez rizika zrušení kvůli špatnému počasí. Ať je léto nebo zima, ve SKI365 je vždy prima.

SKI AREÁL SKI365 OSTRAVA

adresa: Rudná 3120/126, 700 30 Ostrava-jih-Zábřeh
telefon: +420 602 300 365
e-mail: [email protected]

https://ski365.cz/