Unikátní soutěž o Školu čepování v Pilsner Urquell

7. červenec 2023, 9:57

The Original Beer Experience - kde příběh proslulého plzeňského piva ožívá zcela unikátním způsobem. Po absolvování naší Školy čepování už se na pivo nikdy nebudete dívat stejně.

Asahi_PUX 230530 Tour-487

Věděli jste, proč naše pivo čepujeme výhradně do mokré sklenice? Při jaké teplotě chutná naše pivo nejlépe? Jaký je rozdíl mezi suchou a mokrou pěnou? Proč naše pivo nikdy nečepujeme z výšky? Jak poznat, že jste v hospodě dostali čisté sklo? A jak se vlastně čepuje hladinka, šnyt a mlíko? Zúčastněte se naší soutěže a všechno si osobně vyzkoušejte!

O co soutěžíme?

Hlavní cena 1x Škola čepovaní pro Tebe a až 11 Tvých kamarádů

Druhá a třetí cena je 2x2 vstupenky do Zážitkové expozice – The Original Tour

SOUTĚŽ byla ukončena

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je The Original Experience Company a.s., Klimentská 1216/46, 110 00, Praha 1 - Nové Město, IČO: 27562531, který je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 466/34, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz.

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 10.7. 2023 do 23.7. 2023

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 24. 7. 2023 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni e-mailem nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Výherci: [email protected], [email protected], [email protected]

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR - Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

 Hlasování
celkem hlasů: 2
  captcha