Hraní v parku Superland se promění v opravdové dobrodružství

19. březen 2024, 10:41
Hraní v parku Superland se promění v opravdové dobrodružství

Superland, to je špičkové dětské zábavní centrum v Praze, otevřené v roce 2019 v Obchodním centru Galerie Nové Butovice.

Zábavní park Superland

Přivítá všechny rodiny s dětmi, včetně těch nejmenších. Nabízí výjimečné zážitky na ploše 2 500 metrů čtverečních s moderními a bezpečnými atrakcemi pro děti. Superland je fantastická "herna pro děti".

V dětském parku Superland najdete 15 moderních atrakcí vhodných pro děti různého věku a část z nich je určena ke společné hře za účasti dospělých. Všechny naše dětské atrakce jsou certifikovány a plně bezpečné. Navštívení všech atrakcí je zcela zdarma pro všechny návštěvníky našeho dětského parku Superland, přesněji to znamená, že všechny atrakce jsou zahrnuty v ceně vstupenky.

Atrakce pro děti

Zábavné atrakce pro děti zahrnují například Sopku, Vojenskou zónu, Tubing, Skluzavky, Velké bludiště, Fotbalovou arénu, Arénu s trampolínami, Lezeckou stěnu a pěnovou jámu, Barevné stromy, Lanový park, Skákací polštář, Houpačku, Basketbal pro děti i dospělé, Airhockey pro děti i dospělé a Koutek pro nejmenší.

Tým specialistů vám může pomoci připravit jedinečné oslavy dětských narozenin s individuálním přístupem. Navíc mají zkušenosti s přijímáním skupin dětí z mateřských a základních škol.

Pokud hledáte pro vaše děti nezapomenutelný zážitek, který si budou pamatovat celý život, neváhejte navštívit toto skvělé dětské zábavní centrum. Atrakce jsou ideální pro rodinné výlety, dětské oslavy a různé akce pro děti.

Rodinná restaurace v Superlandu

Restaurace pro děti v Superland je ideální místo pro odpočinek s dětmi. Kromě báječných zábavních možností nabízí Superland také útulnou rodinnou restauraci. Bohaté menu s pizzou, pečivem, občerstvením, polévkami a osvěžujícími nápoji, je pro vás připraveno. Pro malé návštěvníky je k dispozici speciální dětské menu. Restaurace také zahrnuje vlastní cukrárnu, kde můžete objednat dorty pro jakoukoli příležitost.

Pravidelně se zde pořádají dětské kulinářské kurzy, což je skvělá příležitost pro vaše děti naučit se něco nového a zábavného. Více informací najdete na superland.cz.