Cestujeme po Česku vlakem

22. srpen 2021, 23:12

Nabízíme vám výletní tipy ideální na babí léto. Vyberte si jednu z následujících destinací a vyrazte na cestu vlakem Leo Express.

Třeba taková Olomouc, tu je potřeba zažít. V srdci druhé největší památkové rezervace v Česku se nachází několik historických skvostů, které si prostě musíte prohlédnout. 

Vlakem Leo Express můžete cestovat do Olomouce až 16x denně.

leo_01

Dovolená spojená s cykloturistickými zážitky se u nás těší stále větší oblibě. Zveme vás na východní Moravu – do regionu, kde si můžete vybrat z cyklotras podél řek, kde lze cykloturistiku kombinovat s lodní plavbou, užít si krásné hřebenovky i adrenalinové bike parky. Oblíbená je cyklostezka podél Baťova kanálu a řeky Moravy. Vyrazte do Otrokovic či Starého Města vlakem Leo Express a vezměte s sebou i kola!

 leo_02

Hledáte pohodu a pohlazení na duši? Orlické hory a Podorlicko jsou klidnou a přívětivou turistickou oblastí, která vybízí k prožití chvil bez spěchu a stresu. Hory i podhůří nadchnou nespočtem zajímavostí a míst, které zde můžete obdivovat. I zde můžete využít regionálních vlaků Leo Express, které převezou i vaše kola.

leo_03

Foto: © Leo Express