3 tipy na volnočasovou pánskou obuv

24. květen 2021, 10:21
3 tipy na volnočasovou pánskou obuv

Kvalitní boty jsou základem pro příjemnou chůzi. Obuv je nicméně také součástí našeho outfitu, a tak se vyplatí vybrat takovou, která bude dobře vypadat. Možností je v současné době poměrně hodně. My se podíváme hned na 3 zajímavé tipy z oblasti pánské obuvi. Ty se budou týkat využití spíše pro volný čas než na nějaké společenské akce. Pravda je ale taková, že některé boty, v nichž chodíme takřka každý den, se nám mohou hodit i pro takovéto slavnostnější příležitosti.

Stále moderní tenisky

Pamatujete si na vaše první tenisky? Možná se vrátíte až do hodně útlých dětských let a není se čemu divit, vždyť tenisky nás už provází desítky let. Alternativ je na trhu vcelku hodně. Oblíbené jsou především ty nízké, které se pohodlně obouvají a nestrhávají na sebe nějakou převelkou míru pozornosti. Vybírat je možné i kotníkové variace, které jsou poněkud pevnější a drží kotník více v přirozené poloze. Z barevných odstínů jsou preferovány především černé, bílé a šedé modely, určitě se dá jít ale také do barev.

Polobotky jako klasika

Rozhodně stojí za zvážení i tento typ obuvi. Především pro chůzi v městských ulicích jde o velmi pohodlnou obuv. Na rozdíl od tenisek se hodí také k různým oblekům a poněkud konzervativnějšímu oblečení. Hodně zajímavé jsou mnohé polobotky s přezkami, vybírat lze i variace tkaničkové. Využít při hledání vhodné varianty můžete slevové kupóny eObuv, které nabízejí zajímavé slevy.

Trekové boty spíše do nezpevněného terénu 

Chystáte se na procházku do parku, lesa nebo zkrátka někam jinam do přírody? Pokud ano, zcela jistě stojí za zvážení trekové boty. Ty jsou typické především kvalitní tvarovanou podrážkou s tlumicí vrstvou. Jinak disponují často také nejrůznějšími funkčními materiály usně. sehnat lze tyto bioty také poměrně levně. Prohlédněte si slevy na Bonipo a uvidíte sami.

Zdroj obrázku: Tanicha / Shutterstock.com